Diriliş Gençlik Derneği Kadrosunda Değişiklik - Son Dakika
Yerel

Diriliş Gençlik Derneği Kadrosunda Değişiklik

Diriliş Gençlik Derneği Kadrosunda Değişiklik

Dirilik Gençlik Derneği Van Şubesi Başkanlığı’na getirilen Fatih Tuna, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarıyla buluştu.

23.05.2015 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dirilik Gençlik Derneği Van Şubesi Başkanlığı'na getirilen Fatih Tuna, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarıyla buluştu.

Merkez tarafından dernek başkanlığına getirilen Fatih Tuna ile dernek üyeleri, tanışmak ve yapacakları projeleri anlatmak üzere Van- Şişli Öğretmenevi'nde basın mensuplarıyla bir araya geldiler. Eski kadronun yenilenerek değiştiğini ifade eden Tuna, "Burada toplanmamızın ve basınla buluşmamızın amacı yönetimimizi tanıtmak ve beraber bir kahvaltı yapmak. Medyada günlerdir devam eden sıkıntıyı aşmaya çalışmak için bir araya geldik. Aslında bu konuların muhatabı biz değiliz, eski yönetimle ilgilidir. Tamamen yeni, enerjik bir kadroya sahip olduk aramızda eğitmenler, milletvekili adaylar, mühendisler var. Biraz daha kadroyu kaliteli tutup gençlik için ne yapılabilir fikrini genişletmeye yönelik faaliyetlerde bulunmayı hedefliyoruz. Güzel projelerimiz var yakın zamanda hayata geçireceğiz inşallah amacımız 250 kişilik bir gençlik merkezi açmak. SODES kapsamında hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizde tekrar basınla bir araya geleceğiz inşallah" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diriliş Gençlik Derneği Kadrosunda Değişiklik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement