Diyanet İşleri Başkanının Ablasının Evine Giren Zanlılar Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Diyanet İşleri Başkanının Ablasının Evine Giren Zanlılar Yakalandı

Gaziantep’te yaşayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in ablası Ayşe Görmez’in evine girerek bileziklerini çalma girişiminde bulunan 2 kişi yakalandı.

22.11.2014 21:25

Gaziantep'te yaşayan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'in ablası Ayşe Görmez'in evine girerek bileziklerini çalma girişiminde bulunan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Batıkent Mahallesi Vehbi Dinçerler Caddesi'ndeki apartmanda yalnız yaşayan Ayşe Görmez'in (74) kapısını çalan bir şahıs kendisini tamirci olarak tanıtıp diğer arkadaşının da içeriye girmesiyle Ayşe Görmez'in bileziklerini almaya çalıştı. Saldırıda hafif yaralanan Görmez'in bağırması üzerine paniğe kapılan şüpheli kaçtı. Olay sonrası eve gelen polisler yaptıkları incelemede daha önceden de bezer olaylardan sabıkası olduğu öğrenilen Gökhan O.'nun (22) parmak izlerine rastladı. Polis, kimliği belirlenen şüpheliyi kent merkezinde gözaltına aldı. Yapılan sorguda şahıs suçunu itiraf ederken kendisine yardımcı olan Mehmet K. ve apartman görevlisi Hamit F. de gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyanet İşleri Başkanının Ablasının Evine Giren Zanlılar Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement