Diyarbakır'da 11 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 11 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır\'da 11 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 11 kilo 800 gram kubar esrar ele geçirildi. 2 kişi olayla ilgileri nedeniyle tutuklandı.

07.05.2015 10:25

Diyarbakır'da jandarma tarafından düzenlenen operasyonda 11 kilo 800 gram kubar esrar ele geçirildi. 2 kişi olayla ilgileri nedeniyle tutuklandı.

Diyarbakır Valiliği'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada " Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Sur/Mermer Jandarma Karakol Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen arama faaliyetinde, arama noktasına yaklaşmakta olan bir araç, görevli Jandarma ekiplerini fark edince geri kaçmaya çalışmış olup, yapılan takip neticesinde öncü olarak görevli olduğu düşünülen bir araç ile, içerisinden araziye şüpheli bir paket atılan ikinci bir araç durdurulmuştur. Araziye atılan şüpheli paket içerisinde 11.800 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile uyuşturucu maddelere el konulmuş olup, yakalanan 2 şüpheli M.B ve A.U çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 11 Kilo 800 Gram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement