Diyarbakır'da 86 Kilo Esrar Ele Geçirdi, 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da 86 Kilo Esrar Ele Geçirdi, 3 Kişi Tutuklandı

Diyarbakır\'da 86 Kilo Esrar Ele Geçirdi, 3 Kişi Tutuklandı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda toplam 86 kilo 640 gram esrar ele geçirildi.

26.01.2016 12:54

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda toplam 86 kilo 640 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucularla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Konu ile ilgili Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, jandarma ekiplerinin yol kontrol ve arama faaliyeti sırasında, 2 yolcu otobüsünde bagajdaki valizlerde 11 kilo ve 13 kilo 920 gram esrar ele geçilildiği ve valizlerin in sahibi 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Yine yol kontrolü sırasında bir otomobilde koltuk altlarına gizlenmiş 17 kilo 800 gram esrar ele geçiriml-ldiği ve otomobil sürücüsünün gözaltına alındığı bilirtildi.

Açıklamada, ayrıca kent genelindeki operasyonlarda  toplam 43 kilo 320 gram esrar ele geçirildiği kaydedildi.

özaltına alınan 3 şüphelinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtilen açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da 86 Kilo Esrar Ele Geçirdi, 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement