Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Kent Karıştı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Kent Karıştı

Diyarbakır\'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Kent Karıştı

Diyarbakır'da askeri aracın çarptığı kadın hayatını kaybetti. Olay yerinde toplanan kalabalık, taş ve sopalarla polise saldırdı. Polis, kalabalığı plastik mermi, gaz bombasıyla dağıttı.

27.04.2016 14:30  Güncelleme: 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın bir kadına çarparak ölümüne neden olması, olayların çıkmasına neden oldu. Kaza yerinde toplanan öfkeli kalabalık, askeri araca taş ve sopalarla saldırırken, polis kalabalığı plastik mermi, gaz bombası ve basınçlı su ile dağıttı.

ASKERİ ARACIN ÇARPTIĞI KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Gevran Caddesi üzerinde bugün saat 13:15 sıralarında meydana geldi. Askeri zırhlı araç cadde üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı. Aracın altında kalan kadın, öldü.


ÖLEN KADININ KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın çarpması sonucu ölen kadının 55 yaşındaki Hatun Elhuman olduğu belirlendi. Diyarbakırlı olduğu belirtilen Elhuman'ın cesedi, otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


ÖFKELİ KALABALIK POLİSE SALDIRDI, POLİS MÜDAHALE ETTİ

Kadının ölümü üzerine toplanan bir grup kazaya tepki gösterdi. Öfkeli kalabalık, kazaya karışan araca taş ve sopalarla saldırdı. Gerginlik üzerine bölgeye çok sayıda özel harekat polisi sevk edilerek, kalabalık sakinleştirilmeye çalışıldı. Öfkeli kalabalığın taş ve sopalı saldırısı üzerine polis ekipleri plastik mermi, gaz bombası ve basınçlı suyla müdahale etti. Olaylar süre devam etti.


CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Kaza sonrası tepki gösteren grubun eylemi nedeniyle Gevran Caddesi de yaklaşık 1 saat trafiğe kapalı kaldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Kent Karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Diyarbakırlı: Bu bizim kürtler kadar cahil bi toplum yok bunların yüzünden kürtlüğümden utanıyorum 260 68 Yanıtla
  • Halk: VALİ DEFOL ŞEHRİMDEN... 13 75 Yanıtla
  • Ali: İşgalciler topraklarımızı terkedin.Halk sizi istemiyor! 33 53 Yanıtla
  • METİN KEKEÇ: İNSANLIK BİTMİŞ BİR KİŞİ DE ÜZÜNTÜSÜNÜ BELLİ ETMEMİŞ..LAN KÜRTLER HAKLI YEMİN EDERİM.. 30 55 Yanıtla
  • Diyarbakır: KÜRT TOP OYNYOR SALDIRYORSUNZ KÜRT DİLİNDE EĞİTİM ALMAK İSTYOR ÖLDÜRYORSNUZ KÜRT KÜRDÜM DİYOR ÖLDÜRYORSUNZ KÜRT MECLİSE GİDYOR ÖLDÜRYORSUNUZ KÜRT SOKAKTA YÜRÜYOR TANKLA EZİYORSUNZU KÜRT BASIN AÇIKLAMASI YAPİYOR ÖLDÜRYORSUNUZ KÜRT KÖYÜNDE EDİP ÖLDÜRÜYORSNUZ PEKİ SİZ SÖYLEYİN BU KÜRT DAĞA ÇIKMAZSA BU ÖLÜMLERİN İNTİKAMINI ALMAZSA NEYAPABİLİR? SİZE BOYUN MU EĞSİN? ASLA VE ASLA İNTİKAM ALINSIN 29 48 Yanıtla
  • Halk: KAYMAKAM DEFOL ŞEHRİMDEN... 4 64 Yanıtla
  • kayserilikizilbas: Kadını ezmis, utanmadan çarptı diyor haber veriyor. 32 26 Yanıtla
  • KARSLI: YASİN BÖRÜNÜN KATİLLERİNE DE TAŞLA SOPAYLA SALDIRDIN MI DİYARBAKIR?? "YANLIŞLIKLA(!) VURULAN KÜRT DOKTOR İÇİNDE AYAKLANDIN MI DİYARBAKIR?? PATLAMADA ÖLEN ABDULLAH SİMPİL İÇİNDE PKKYA TAŞ ATTIN MI 50 3 Yanıtla
  • Halk: BİRDE HAVAYA ATEŞ EDİYOR... KİMSİN ULAN SEN... KAÇ KURUŞLUK CANIN VAR... TOPUNUZ O KADININ TIRNAĞI ETMEZSİNİZ... HAYVANLAR... 9 36 Yanıtla
  • ALİİİ: KAZA İDİ HERKESİN BAŞINA GELEBİLİR BUNUDA İDEOLOJİLERİNİZE ALET ETMEYİN SON SÖZÜM SON DAKİKA HABERE ŞEHİR KARIŞMADI KISA SÜRELİĞİNE ARBEDE YAŞANDI BEN BİZZAT ORAYDIM... 41 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement