Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Olaylar Çıktı (3) - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Olaylar Çıktı (3)

Askeri ARAÇ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE TAHSİS EDİLMİŞDiyarbakır merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Gevran Caddesi'nde, insanların yoğun olarak alışveriş yaptığı bir sırada, 55 yaşındaki Hatun Elhuman adlı kadına çarparak ölümüne nebep olan zırhlı askeri aracının, 3 ay önce Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçici olarak tahsis edildiği öğrenildi.

27.04.2016 18:17

Askeri ARAÇ, EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE TAHSİS EDİLMİŞ

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesi'ndeki Gevran Caddesi'nde, insanların yoğun olarak alışveriş yaptığı bir sırada, 55 yaşındaki Hatun Elhuman adlı kadına çarparak ölümüne nebep olan zırhlı askeri aracının, 3 ay önce Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçici olarak tahsis edildiği öğrenildi.

Askeri aracın bu yüzden plakasının üzerine '21 A 1453' plakasının yapıştırıldığı belirtildi. Araca da şehit polis memuru Mustafa Turanlı'nın adının verildiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Askeri Aracın Çarptığı Kadın Öldü, Olaylar Çıktı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • RAİF KUT: BU OLAY;EMNİYET VE ASKERİ ARAÇLA KIRMIZI İŞİK ,ŞEHİR TRAFİĞİ KURALLARINI ALT ÜST EDEREK, GEREKSİZ VE MAKSATLI OLARAK YOL AÇIN DAT DAT DAT KORNALARIYLA ,SAYGISIZ VE PERVASIZCA , DİYARBAKIR HALKINI TERÖRİST GÖRME ANLAYIŞININ BİR SONUCUDUR 0 4 Yanıtla

Advertisement