Diyarbakır'da Suç Örgütü Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Suç Örgütü Çökertildi

Diyarbakır\'da Suç Örgütü Çökertildi

Diyarbakır'da birçok suça karışarak halk üzerinde korku, baskı, panik ve infial ortamı oluşturmaya çalıştığı belirtilen suç örgütüne operasyon düzenlendi.

25.11.2015 15:47

Diyarbakır'da kasten yaralama, ikamet kurşunlama, uyuşturucu bulundurma ile Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarını işleyerek halk üzerinde korku, baskı, panik ve infial ortamı oluşturmaya çalışarak halkın can güvenliğini tehlikeye sokan suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda toplam 11 örgüt mensubu yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü'nce kent genelinde faaliyet gösteren silahlı suç örgütüne yönelik 24 Kasım tarihinde operasyon düzenlendiği belirtildi.

Valilik tarafından olayla ilgili yapılan yazılı paylaşımda, silahla kasten yaralama, ikamet kurşunlama, uyuşturucu madde bulundurma ile Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet suçlarını işleyerek halk üzerinde korku, baskı, panik ve infial ortamı oluşturmaya çalışarak halkın can güvenliğini tehlikeye sokan suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda toplam 11 örgüt mensubunun yakalandığı belirtilirken şöyle dendi:

"Düzenlenen operasyon kapsamında yapılan aramalarda; 4 adet tabanca, 9 adet şarjör, 365 adet fişek, 3 adet av tüfeği, 3 adet sahte nüfus cüzdanı, 1 adet sahte sürücü belgesi, 1 sahte kimlik kartı, 57 adet tapu senedi, 15 adet tapu senedi fotokopisi, 17 adet senet, 3 adet çek, 1 adet dilekçe, 7 adet nüfus cüzdan fotokopisi, 1 adet kroki ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak başlatılan tahkikat devam etmektedir. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünce ilimizde huzur ve asayişi bozmaya çalışan kişi ve kişilere yönelik çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Suç Örgütü Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement