Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, Doğanşehir'de Konferans Verdi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, Doğanşehir'de Konferans Verdi

Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, Doğanşehir\'de Konferans Verdi

Doğanşehir’de geçmiş dönemlerde Müftülük görevinde bulunan Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, eski görev yaptığı Doğanşehir’de konferans verdi.

02.12.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğanşehir'de geçmiş dönemlerde Müftülük görevinde bulunan Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, eski görev yaptığı Doğanşehir'de konferans verdi.

Doğanşehir İlim Yayma Cemiyeti tarafından organize edilen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından da desteklenen 'Elimden Tutan yok Mu' projesi kapsamında Doğanşehir'e gelen Diyarbakır Müftüsü işleyen ilçeye geldi. Konferans öncesi, Doğanşehir Merkez Camisi'ni de ziyaret eden Müftü İşleyen, burada cemaate vaaz verdi. Daha sonra 'Elimden tutan yok mu?' projesi kapsamında lise öğrencilerine yönelik bağımlılık konulu konferans veren Müftü İşeyen aynı proje kapsamında yetişkinlere yönelik İslam'da Aile konulu konferansa da katıldı. Katılımın yoğun olduğu konferanslarda sorulan sorulara içtenlikle cevap veren İşleyen, davetlilerin fotoğraf çekme isteğini de geri çevirmedi.

İlim Yayma Cemiyeti Doğanşehir Şubesini'de ziyaret eden Müftü İşleyen'e, Vakıf Başkanı Dursun Ergen tarafından vakıf çalışmaları hakkında bilgi verildi. Burada vatandaşlarla sohbet eden İşleyen, geceyi Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün evinde geçirdikten sonra ilçeden ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Müftüsü Burhan İşleyen, Doğanşehir'de Konferans Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement