Diyarbakır U11 Minikler Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır U11 Minikler Şampiyonu Belli Oldu

Diyarbakır U11 Minikler Şampiyonu Belli Oldu

2015-2016 Diyarbakır U-11 Gençler futbol liginde DSİ Spor tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk kupasını müzesine taşıdı.

04.08.2016 14:08

Yaklaşık 15 gün süren ligde DSİ Spor U-11 takımı mücadele ettiği A gurubunda tüm maçlarını kazanarak Play off'a çıktı. Play of ilk maçında Yenişehir Harbiş sporu 7-1 gibi farklı bir skorla geçen DSİ spor final maçında Rakibi Kayapınar Belediyespor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu. DSİ Spor 2015-2016 sezonunda katıldığı Sekiz kategorinin yedisinde şampiyon olarak camiayı sevince boğdu.

Vali Yardımcısı Batmaz Kupaları Dağıttı

Atatürk stadyumunda oynanan final maçını izleyen Vali Yardımcısı M Sinan Batmaz maç sonrası Ödül törenine katıldı. Ödül töreninde futbolculara övgü yağdıran Vali Yardımcısı M. Sinan Batmaz, DSİ Sporun şampiyonluk kupasını futbolculara takdim etti.

Takımın Teknik Sorumlusu Ahmet Tanış; "Geçen hafta miniklerimiz U-12 Kategorisinde şampiyon olmuştu. Bugünde U-11 takımımız şampiyon oldu. Mücadele ve Seyir zevki olan müsabakayı kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rakibimiz Kayapınar Belediye sporu centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Gerçekten oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmeden özverili ve coşkulu bir şekilde oynadılar. Takım olarak iyi bir yoldayız kentimiz adına güzel işler yapıyoruz. Bize her türlü desteği esirgemeyen Başta Bölge Müdürümüz aynı zamanda Onursal başkanımız olan Murat Dağdeviren'e, Yönetim kurulumuza ve DSİ kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır U11 Minikler Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement