Diyarbakır Vali Yardımcısı Batmaz'dan Lice'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Vali Yardımcısı Batmaz'dan Lice'ye Ziyaret

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz Lice ilçesini ziyaret etti.

16.04.2015 15:21

Diyarbakır Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz Lice ilçesini ziyaret etti.

Beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve Hani Kaymakamı Hidayet Sarı ile ilçeye giden Batmaz'ı Kaymakam Osman Uğurlu karşıladı.

Batmaz ve beraberindekiler ilçede yapımı tamamlanan kapalı spor salonu ve futbol sahasını gezdi.

Kaymakam Uğurlu'dan ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi alan Batmaz, yaptığı açıklamada, ziyaretin amacının gerçekleştirilen çalışmaları yerinde görmek olduğunu söyledi.

İhtiyaçların giderilmesi konusunda çalışmalara öncelik verileceğini aktaran Batmaz, ilçede gençlerin sportif aktiviteleri için hazırlanan ve hayata geçirilen projelerin önemli olduğunu vurguladı.

Batmaz, ilçede bir Gençlik ve Spor Kompleksi yapılmasının planlandığını, uygun alan bulunması halinde proje için gereken desteğin verileceğini dile getirerek, çalışmalarından dolayı Uğurlu'ya teşekkür etti.

Batmaz ve beraberindekiler daha sonra Kaymakamlık bünyesinde hizmet veren Proje Koordinasyon Birimi ile Aile Destek Merkezi ve Çocuk Gelişim Merkezini ziyaret etti.

Kaymakam Uğurlu ziyaretin sonunda proje ofisinde eğitim alan kadın kursiyerlerce hazırlanan bir tabloyu Vali Yardımcısı Batmaz'a hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır Vali Yardımcısı Batmaz'dan Lice'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement