Diyarbekirspor'da Bergama Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Diyarbekirspor'da Bergama Hazırlıkları

Diyarbekirspor\'da Bergama Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor.

14.10.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor'da, Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktörü Metin Altınay, lig ve takımın son durumu ve oynayacakları Bergama Belediyespor maçını değerlendirdi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da Bergama Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil kırmızılı ekip, Seyrantepe Spor Tesisleri'ndeki idman sahasında yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

"Diyarbekirspor Rahat Deplasman Olmayacak"

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, Diyarbakır'a gelen takımlara karşı sahada etkili bir oyun oynamayı amaçladıklarını söyledi. Altınay, "Buraya gelen takımlara zor bir deplasman olduğunu ve puan çıkarmalarının zor olacağını hissettirmeliyiz" dedi.

Diyarbekirspor'un başında çıktığı 2 maçı da kazanan teknik direktör Metin Altınay, gelecek için umutlu ve iddialı konuştu. Her geçen maç takım oyununu biraz daha geliştirdiklerini belirten Altınay, "Adliyespor maçını iyi oynayarak kazandık. Maç içinde net pozisyonlar yakaladık. Bunları gole çevirmede daha dikkatli olmalıyız. Maç bizim kontrolümüzde geçti. Takım oyununu her geçen maç daha da geliştiriyoruz" diye konuştu.

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Metin Altınay, 1 6 Ekim Pazar günü sahalarında oynayacakları Bergama Belediyespor maçını değerlendirdi.

Sadece Bergama Belediyespor maçının değil ikinci yarıya kadar her maçın kendileri açısından zorlu geçeceğini belirten Altınay, "Oyuncularımı tanımaya çalışıyorum, aynı zamanda iyi de çalışıyoruz. Geçen hafta önemli bir galibiyet aldık. Benim gelmemle birlikte oyuncuların biraz daha heyecanı ve isteği arttı. Takımı sistem olarak yerleştirmek istediğimiz bir taktik var. Özellikle kalan maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Altınay, Bergama Belediyespor karşılaşması da dahil tüm maçlarda rakip takımlara ağırlıklarını hissettirmek istediklerini anlattı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbekirspor'da Bergama Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement