Diyarbekirspor'da Etimesgut Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Etimesgut Hazırlıkları

Diyarbekirspor\'da Etimesgut Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., yeni sezon hazırlıklarını Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde sürdürüyor.

19.08.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil kırmızılı ekip, 23 Ağustos'ta başlayacak olan linin ilk maçında deplasmanda Ankara Etimesgut Belediyespor ile oynayacağı sahanın sentetik olması nedeniyle Cuma günü Ankara merkeze geçerek futbolcuların alışmaları için 2 gün süreyle sentetik sahada idman yapacak.

Planlar galibiyet üstüne kurulu

Diyarbekirspor A.Ş. Teknik Direktörü Bülent Demirkıranlı, 23 Ağustos Pazar günü Ligin ilk maçında deplasmanda oynayacakları Ankara Etimesgut Belediyespor hazırlıklarının çok iyi gittiğini söyledi. Başkent temsilcisinin sahasının sentetik olduğunu belirten Demirkıranlı,"Biz de futbolcularımız sentetik sahaya alışsın diye Cuma günü Ankara merkeze gideceğiz ve 2 gün süreyle bir sentetik sahada antrenmanlar yaparak alıştırmalar yapacağız. Hedefimiz lige galibiyetle başlamaktır. Biz de Etimesgut Belediyespor'u yenerek lige 3 puanla başlamak istiyoruz. Bunu başaracak güç ve potansiyele sahibiz" dedi.

Takımda 3 eksik var

Demirkıranlı, daha sonra İbrahim'ın sakat, Ceyhun ve Tunç'un da cezalı olduğu için bu maçtaki yerlerini alamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Etimesgut Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement