Diyarbekirspor'da Gaziosmanpaşa Mesaisi - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor'da Gaziosmanpaşa Mesaisi

Diyarbekirspor\'da Gaziosmanpaşa Mesaisi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

30.09.2015 16:45

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

"Maç seyircisiz oynanacak"

Ligde beklentilerin çok daha altında bir grafik çizen yeşil kırmızılı ekip, Cumartesi günü saat 14.30'da Diyarbakır Atatürk Stadında oynanacak maçı kazanarak bir anlamda kötü gidişe de dur diyecek. Geçen sezondan kalma 5 maçlık iç saha cezası nedeniyle bu maça da taraftarından yoksun sahaya çıkacak olan yeşil kırmızılı takım, hazırlıklarını Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

"Çıkışa geçmek istiyoruz"
Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, zorlu mücadele öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziosmanpaşa maçını kazanmak istediklerini söyledi. 2- 0'lık Ayvalık yenilgisini unuttuklarını ve camia olarak bu haftaki Gaziosmanpaşa maçına odaklandıklarına dikkat çeken Altunsoy, "Bütün hazırlıklarımızı 3 puan üstünde kurguluyoruz. Diyarbekirspor olarak bizim artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. İçerde olsun dışlarda olsun bütün maçları kazanmak için sahaya çıkacağız. Umarım arzulanan bu çıkışı bu haftaki Gaziosmanpaşa maçıyla yakalarız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor'da Gaziosmanpaşa Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement