Diyarbekirspor Etimesgut'u Gözüne Kestirdi - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Etimesgut'u Gözüne Kestirdi

Diyarbekirspor Etimesgut\'u Gözüne Kestirdi

Ligin ilk haftasında Ankara Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Diyarbekirspor A.Ş., çalışmalarını Ankara Kızılcahamam ilçesinde sürdürüyor.

20.08.2015 15:54

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta bu hafta sonu deplasmanda Ankara Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak Diyarbekirspor A.Ş., çalışmalarını Ankara Kızılcahamam ilçesinde sürdürüyor.

Yeşil kırmızılı ekip, maçın oynanacağı Etimesgut Belediyespor tesislerindeki sahanın sentetik olması nedeniyle yarın Kızılcahamam'dan ayrılarak Ankara merkeze geçecek ve futbolcuların sentetik sahaya alışması için burada sentetik bir sahada 2 gün süreyle antrenman yapacak.

"Her koşulda kazanan taraf olacağız"

Diyarbekirspor'un deneyimli Teknik Direktörü Bülent Demirkıran, 23 Ağustos'ta başlayacak olan linin ilk maçında deplasmanda oynayacakları Ankara Etimesgut Belediyespor maçına hazır olduklarını söyledi. Söz konusu maç için çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve maça hazır olduklarını anlatan Demirkıranlı, "Ancak tek sorun maçı oynayacağımız saha zemininin sentetik olması. Biz de bu sorunu çözmek adına Ankara merkezde bir sentetik saha ayarladık. Cuma gününden itibaren orada antrenman yaparak futbolcularımızın sentetik çime alışmalarını sağlayacağız. Ancak biz Diyarbekirspor'uz kazanmamak için hiçbir bahanemiz olamaz. Her koşulda baçı kazanan taraf olacağız" dedi.

"Lige hazırız"

Takım olarak gerek Bolu'da gerek Kızılcahamam'da çok iyi bir kamp süreci de yaşadıklarını anlatan Demirkıranlı, "Birinci etap kamp çalışmalarımızda genelde kuvvet ve kondisyon çalıştık. Yaptığımız 2 hazırlık maçını kaybetmemizde bunun da etkisi oldu diye düşünüyorum. Çünkü topla fazla çalışma şansımız olmadı. Kızılcahamam'da başladığımız 2. etap kamp çalışmalarımızda ise topla alıştık ve burada oynadığımız 2 hazırlık maçını da kazandık. Ancak biz lig için hazırlık maçlarını ölçü almıyoruz. Lig bambaşka bir şey. Ancak şunu diyebilirim ki, iyi bir kamp süreci yaşadık ve lige hazırız" diye konuştu.

İbrahim, Ceyhun ve Tunç yok

Pazartesiden itibaren çalışmalarını Etimesgut Belediyespor maçı üstünde kurgulayarak gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Demirkıranlı, takımda sakatlığı devam eden İbrahim'in dışında cezalı durumda olan Ceyhun ve Tunç dışında eksiklerinin olmadığını kaydetti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Etimesgut'u Gözüne Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement