Diyarbekirspor Hazırlık Maçında Niğde'yi 4-2 Yendi - Son Dakika
Spor

Diyarbekirspor Hazırlık Maçında Niğde'yi 4-2 Yendi

Diyarbekirspor Hazırlık Maçında Niğde\'yi 4-2 Yendi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., hazırlık maçında Niğde Belediyespor'u 4- 2 yendi.

10.08.2015 14:24

Bolu Esentepe kampını tamamlayıp Ankara Kızılcahamam'a geçen Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor A.Ş., hazırlık maçında Niğde Belediyespor'u 4- 2 yendi. Daha önce ilk 2 hazırlık maçını kaybeden yeşil kırmızılı ekip, iki kere yenik duruma düştüğü maçtan bu kez 4- 2'lik sonuçla galip ayrıldı.

İlk galibiyetini aldı

Maçın ilk golü Niğde Belediyespor'dan geldi. Ancak ilerleyen dakikalarda sahne alan Mert Somay penaltıdan skorda dengeyi sağladı ve ilk devre karşılıklı atılan gollerle 1- 1 tamamlandı. İkinci devrenin başında bir kez daha yenik duruma düşen yeşil kırmızılı ekip, bu kez Tunç Behram ile beraberliği yakaladı. İlerleyen dakikalarda Tunç Behram 2 gol daha attı ve yeşil kırmızılı ekip de maçtan 4- 2 galip ayrıldı. Maçta 3 gol atıp hat-rick yapan Tunç Behram ise futboluyla da göz doldurdu.

Maçtan sonra Diyarbakır'a dönecek

23 Ağustos Pazar günü başlayacak olan ligin ilk maçında deplasmanda Ankara Etimesgut Belediye Stadı'nda Etimesgut Belediyespor ile saat 17.00'de karşılaşacak olan Diyarbekirspor A.Ş., maç gününe kadar Kızılcahamam'da çalışacak ve maçtan sonra Diyarbakır'a dönecek.

İdman sayısı 1'e düştü

11 Ağustos Salı günü Maltepespor'la da bir hazırlık maçı yapacak olan yeşil kırmızılı ekip, bu maçın dışında henüz ismi belli olmayan başka bir takımla daha hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Öte yandan şimdiye dek günde çifte idman yaparak kamp sürecini devam ettiren yeşil kırmızılı ekipte teknik heyet ligin başlamasına iki hafta kala olası yorgunluğun önüne geçmek amacıyla idman sayısını 1'e düşürdü.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbekirspor Hazırlık Maçında Niğde'yi 4-2 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement