Doğanşehir'de İki Hizmet Bir Günde Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Doğanşehir'de İki Hizmet Bir Günde Yapıldı

Doğanşehir\'de İki Hizmet Bir Günde Yapıldı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde otobüslerinin kartlı sisteme geçilme protokolü imzalandı ve Doğanşehir Belediyesi tarafından yapılan otel hizmete açıldı.

19.03.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde otobüslerinin kartlı sisteme geçilme protokolü imzalandı ve Doğanşehir Belediyesi tarafından yapılan otel hizmete açıldı.

Açılışa; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Günay, CHP Malaya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman ve vatandaşlar katıldı.

Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, açılışta yaptığı konuşmada geçen beş yılda yaptıklarını anlattı. Karaman, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını belirterek, özel günlerde vatandaşlara otobüslerin bedava hizmet ettiğini ifade etti.

CHP Milletvekili Veli Ağbaba ise şunları söyledi:

"Başkan Karaman'ın bütün işlerine gözüm kapalı imza atarım. Çünkü biz biliyoruz ki başkanımız sadece vatandaşımız için çalışıyor, çalmıyor, çırpmıyor."

Açılışa katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Göken Günaydın da yaptığı konuşmada, "Başkanımın 10 bin nüfuslu ilçeye yaptığı yatırımları görünce, milyonlarca nüfuslu illerimizin bu ilçeden örnek alması gerektiğine inanmaktayım" dedi.

Daha sonra Doğanşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Doğanşehir Oteli ve belediye otobüslerinde akıllı kart sisteminin açılışı protokol tarafından yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğanşehir'de İki Hizmet Bir Günde Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement