Doğubayazıt'ta 2 Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı Var - Son Dakika
Güncel

Doğubayazıt'ta 2 Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı Var

Doğubayazıt\'ta 2 Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı Var

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle devlet hastanesinde görevli 2 ambulans kaza yaptı, 3 kişi yaralandı.

06.12.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde yoğun sis nedeniyle devlet hastanesinde görevli 2 ambulans kaza yaptı, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 11.30 sıralarında Doğubayazıt Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi. Dün geceden bu yana devam eden yoğun sis nedeniyle görüş uzaklığının 10 metreye kadar düştüğü Doğubayazıt'ta Devlet Hastanesi'nin 500 metre ilerisinde sürücü Halit Özbey yönetimindeki 04 D 0112 plakalı ambulans Ağrı'ya hasta götürürken manevra yapan TIR'a çarptı. Kazada ambulans sürücüsü Halit Özbey ile hasta Turan İlhan yaralandı. Kaza sırasında ambulanstaki hasta ile ilgilenen sağlık personeli Volkan Turan, yaralılar için bir başka ambulans istedi. Yola çıkan sürücü Şevket Tek'in kullandığı 04 AT 418 plakalı ambulans da kaza yerine 50 metre kala önünde giden 76 DN 566 plakalı bir minibüse arkadan çarptı. Ambulansta bulunan sağlık personeli Nazlıcan Poyraz yaralandı.

İki ambulans da kaza yapınca 3 yaralı, kaza yerine gelenlerin yardımıyla Doğubayazıt Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılardan Halit Özbey Iğdır'a sevk edildi. Trafik kazaları ile soruşturma başlattı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğubayazıt'ta 2 Ambulans Kaza Yaptı 3 Yaralı Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement