Doktorlar Ameliyatta Değil Halı Sahada Ter Döktü - Son Dakika
Yerel

Doktorlar Ameliyatta Değil Halı Sahada Ter Döktü

Doktorlar Ameliyatta Değil Halı Sahada Ter Döktü

Şırnak’ın Silopi İlçe Devlet Hastanesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının final maçı yapıldı.

04.05.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçe Devlet Hastanesi tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının final maçı yapıldı. Futbol turnuvasına katılan doktorlar bu kez ameliyat masasına değil, halı sahada şampiyona için ter döktü.

Silopi Devlet Hastanesi tarafından hastane çalışanlarının birbirileri ile kaynaşması ve moral sağlamasını amaçlayan ve geleneksel hale getirilen, bu yıl 2.'si düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Hastane karşındaki halı sahada düzenlenen turnuvaya Silopi Devlet Hastanesi Başhekimi Kubilay Erin Türkmen, Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Danış, Hastane Müdürü Mehmet Yalgatekin ve hastane personeli katıldı. 1 Nisan tarihinde başlayan ve 12 takımın yer aldığı futbol turnuvasının final maçı yoğun bakım ve laboratuvar takımları arasında gerçekleşti.

Çekişmeli maçın sonunda yoğun bakımın 2-1'lik üstünlüğü ile turnuva sona erdi.

Davullu-zurnalı final maçının sonunda her iki takımada hastane yönetimi tarafından çeşitli ödüller verildi. Silopi Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Yalgatekin turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür ederek, "burada tüm takımlarımız centilmence yarıştılar. Amacımız hastane çalışanlarının motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmalarını sağlamaktı. Geleneksel hale getirdiğimiz turnuvamız inşallah önümüzdeki yıllarda da devam eder. Takımlarımızı kutluyorum" dedi.

Turnuvada birinci gelen Yoğun bakım takım kaptanı Diyar Ökten birinci gelmenin sevincini yaşadıklarını ve bunu arkadaşları ile kutladığını söyledi.

Toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından turnuvaya katılan herkese tatlı ikramı yapıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doktorlar Ameliyatta Değil Halı Sahada Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement