Denizli'de Dolandırıcılık Şüphelisi Arkadaşını Suçladı - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Dolandırıcılık Şüphelisi Arkadaşını Suçladı

Denizli\'de Dolandırıcılık Şüphelisi Arkadaşını Suçladı

Denizli'de 72 yaşındaki bir kadının 130 bin lira dolandırılmasıyla ilgili Adana'da yakalanan 2 şüpheliden biri, diğerini "örgüt lideri" olmakla suçladı.

11.11.2014 18:28  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 72 yaşındaki bir kadının 130 bin lira dolandırılmasıyla ilgili Adana'da yakalanan iki şüpheliden biri, diğerini "örgüt lideri" olmakla suçladı.Alınan bilgiye göre, Denizli'de yaşayan Saniye Öznalbant'ı (72) cep telefonundan arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtıp banka hesabının terör örgütü tarafından kullanıldığını söyledi. Şüpheli, Öznalbant'a hesabındaki parayı çekip, devlet güvencesinde olduğunu belirttiği hesaplara yatırmasını istedi.Verilen hesaplara para yatırmak için bankaya giden Öznalbant'a cep telefonundan ulaşamayan yakınları durumu polise bildirdi. Araştırma yapan ekiplerce bir bankada bulunan Öznalbant'ın kendisine verilen hesaplara 130 bin lira yatırdığını tespit etti.Hesapları incelemeye alan ekipler, hesaplardan birinin Adana'daki bir bankada hesabı bulunan Muhammet A'ya ait olduğunu belirledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin daha önce de benzer yöntemle dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle yakalanıp sevk edildiği nöbetçi mahkemece denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest kaldığını belirledi.Ekipler yaptıkları çalışmayla, şüpheli ve onunla bağlantısı olduğunu belirlediği Cebrail S'yi yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen şüphelilerden Cebrail S, kendisini de kandırdığını ileri sürdüğü Muhammet A'yı "örgüt lideri" olmakla suçladı.Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Dolandırıcılık Şüphelisi Arkadaşını Suçladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement