'Dolandırıcılık' Yaptığı İddia Edilen Kişiyi Kadın Polis Yakaladı - Son Dakika
Güncel

'Dolandırıcılık' Yaptığı İddia Edilen Kişiyi Kadın Polis Yakaladı

\'Dolandırıcılık\' Yaptığı İddia Edilen Kişiyi Kadın Polis Yakaladı

Adana'da gazetelere verdiği iş ilanıyla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 45 yaşındaki İsmet Karaman, sivil kadın polis tarafından yakalandı.

10.02.2015 14:10  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da gazetelere verdiği iş ilanıyla dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 45 yaşındaki İsmet Karaman, sivil kadın polis tarafından yakalandı.

Merkez Seyhan İlçesi'nde oturan İsmet Karaman 'yurt dışında çalıştırılmak üzere vasıflı, vasıfsız elemanlar aranıyor' ilanı verdi. İrtibat için Kurtuluş Mahallesi'nde bir ofis tutan Karaman, başvuruya gelenlere evrak listesi verip hazırlamalarını istedi. Vize işlemleri için de 2 ile 3 bin TL arasında para istedi. Karaman'ın dolandırıcılık yaptığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, dikkat çekmemek için bir kadın polisi görevlendirdi. İş için müracaat eden kadın polis H.K., evrakları ve istenen parayı getirmek için bürodan ayrıldı. Kadın polis, bir süre sonra zarf içinde seri numaraları alınmış parayı ofise getirip, Karaman'a teslim etti. Parayı alan Karaman, kadın polis tarafından kimliği açıklanarak gözaltına alındı.

Polis, İsmet Karaman'ın bugüne kadar kaç kişiyi dolandırdığını belirlemek için çalışma başlattı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Dolandırıcılık' Yaptığı İddia Edilen Kişiyi Kadın Polis Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement