Karabük'te Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu

Karabük'te kendisini polis olarak tanıtan şahsa, ATM'den para yatırırken güven timi ekipleri tarafından fark edilen emekli öğretmen dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

17.07.2014 09:36  Güncelleme: 09:59

Karabük'te telefon dolandırıcılığı ile kendisini polis olarak tanıtan kişinin yönlendirmesiyle verdiği cep telefonu numarasına kontör yükleyen emekli öğretmen, ATM'den de para yatırırken, kendisini farkeden güven timi ekipleri tarafından ikna edilerek dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kemal Güneş caddesi üzerinde bir banka ATM'sine para yatırmaya çalışan H.B'yi güven timi ekipleri farketti. Bostancı, kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs tarafından aradığını, kimlik bilgilerinin PKK terör örgütü tarafından ele geçirildiğini söyleyerek başka banka hesabında bulunan 8 bin 400 TL parasının çektirilerek başka banka ATM'sinden yatırılmasının istendiği söyledi. Şahsın para yatırması engellendi.

Aynı gün S.B. isimli şahsın da aynı şekilde dolandırılmak istenmesi güven timi ekiplerinin müdahalesi sonucu engellendi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karabük'te son bir hafta içinde 10 kişi sabit telefon veya cep telefonlarından aranarak dolandırılmaya çalışıldığı belirtildi. 6 vatandaş Kemal Güneş Caddesindeki bankalara ait ATM'lerden para göndermeye çalışırken, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı güven timleri tarafından dolandırılması önlendi. diğer 4 şahsın ise 155 Polis İmdat hattını aramaları neticesinde dolandırılmaları engellendiği ifade edildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Dolandırılmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement