Dörtyol'da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar - Son Dakika
Yerel

Dörtyol'da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Dörtyol\'da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde şehit ailelerine ve gaziler ile yakınlarına iftar verildi.

23.06.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde şehit ailelerine ve gaziler ile yakınlarına iftar verildi.

Belediye tarafından Atatürk Parkı'nda verilen iftarda Başkan Yaşar Toksoy şehit ailesi, gazi ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Yaklaşık 350 kişinin katıldığı iftarda konuşan Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet göklerde dalgalanması ve bu topraklarda sonsuza kadar hür ve huzurlu bir şekilde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren kahraman yiğitlerimiz için ne yapsak azdır, tüm dünyanın gözünün üstünde olduğu bu topraklarda, insanlarımız bu ülkenin birliği ve bütünlüğü açısından vatanın, milletin, bayrağın, ezanın kıymetini çok iyi bilmelidirler. Bu topraklar sadece bizim için değil, bizim dışımızdaki yerli ya da yabancı birçok nifakın gözünün üzerinde olduğu topraklardır. İçimizde ve dışımızda birçok nifakın Türklüğü bu topraklardan silmek için azimli bir şekilde çalıştıklarını hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Üzerinde yaşadığımız bu vatan Ay yıldızlı bayrağımız, bize şehit ve gazilerimizin emanetidir. Sahip olduğumuz istiklal ve hürriyet, hiç kuşkusuz bize şehit ve gazilerimizin mirasıdır. "Bize vatanımızı, bayrağımızı, istiklalimizi ve hürriyetimizi emanet eden, her anda bizi gözeten tüm şehitlerimize milletçe ödenmesi imkansız şükran borçluyuz" dedi.

Duygulu anların yaşandığı programda Başkan Toksoy tüm gazi ve şehit yakınlarıyla yakından ilgilenerek yalnız olmadıklarını vurguladı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dörtyol'da Şehit ve Gazi Ailelerine İftar - Son Dakika


Advertisement