Döşemealtı'nın Dişi Kramponları Ukrayna'yı Ağırlayacak - Son Dakika
Spor

Döşemealtı'nın Dişi Kramponları Ukrayna'yı Ağırlayacak

Döşemealtı\'nın Dişi Kramponları Ukrayna\'yı Ağırlayacak

1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Ukrayna A Milli Kadın Futbol Takımı’nı konuk edecek.

22.11.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Ukrayna A Milli Kadın Futbol Takımı'nı konuk edecek.

1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Ukrayna A Milli Kadın Futbol Takımı ile dostluk maçı yapacak. Serik'in Belek bölgesinde bulunan IC Hotelleri sahasında saat 18.00'de oynanacak maç öncesi 1207 Döşemealtı Belediyespor Sportif Direktörü Süleyman Türk, "Hazırlık maçı da olsa bu maçı önemsiyoruz. Çünkü hem kendi takımımızın gücünü test edeceğiz hem de başta ilçemiz olmak üzere kentimizin de tanıtımına katkımız olacak" diye konuştu.

Kadınlar Ligi'nin lideri Döşemealtı

Pazar günü İzmir ekibi Konak Belediyespor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Türk, "Bu hafta ligin en önemli müsabakasına çıkacağız. Son 5 yılın şampiyonu olan Konak Belediyespor ile kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Hedefimiz elbette mutlak galibiyet. Öncesinde Ukrayna ile yapacağımız maçı kazanıp moral depolamak istiyoruz. Ligin henüz başı ancak ilk iki maçta aldığımız galibiyetle lider konuma yükseldik. Haklı çıkışımızı lig ikincisi olan Konak Belediyespor galibiyetiyle sürdürmek istiyoruz. Cezalı oyuncumuz yok, sakatlıkları devam eden Yaşam ve Bahar ise Konak maçına yetişecek. Hedefimiz olan şampiyonluk için bütün maçları büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Antrenmanlarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz ve bütün taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Genç, maça davet etti

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yarın Ukrayna ile karşılaşacak olan Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı'na başarılar diledi. Genç, hafta sonu da lig maçında Konak Belediyesi ile oynanacak maçtan galibiyet beklediğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Döşemealtı'nın Dişi Kramponları Ukrayna'yı Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement