Döşemealtı'nın Karaveliler Mahallesine Patika Yollar - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı'nın Karaveliler Mahallesine Patika Yollar

Döşemealtı\'nın Karaveliler Mahallesine Patika Yollar

Antalya’nın Döşemealtı Belediyesi Karaveliler Mahallesi’nde patika yolları açarken diğer yandan da dere ıslahı ve çevre düzenlemeleri yapıyor.

19.10.2015 12:37

Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi Karaveliler Mahallesi'nde patika yolları açarken diğer yandan da dere ıslahı ve çevre düzenlemeleri yapıyor.

Döşemealtı Belediyesi 32 Mahallede alt ve üst yapı sorunlarını çözmeye devam ediyor. Karaveliler Mahallesi'nde Fen İşleri ekipleri bir taraftan patika yolları açarken diğer yandan da dere ıslahı ve çevre düzenlemeleri yapıyor. Karaveliler Mahalle Muhtarı Süleyman Yener, mahallenin her tarafında Döşemealtı Belediyesi'ne ait kamyonların, silindirlerin, kepçe ve greyderlerin ayrı bir çalışma içerisinde olduğunu söyledi. Muhtar Yener, "Mahallemiz de böylesine kapsamlı bir çalışma hiç olmamıştı. Çalışmalar son derece güzel ve halkımızın talebi doğrultusunda gerçekleşiyor. Emeği geçen başta Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mahalle Koordinatörlüğü ile Fen İşleri ekiplerine teşekkür ederim" dedi.

AÇILAN YENİ YOLLAR İLE EV VE ARAZİLERE ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Karaveliler Mahallesi'nde yaşayan 91 yaşındaki Hacı Bekir Imsık, daha önceleri zeytin ve benzeri mahsulleri ilkel şartlarda taşımak zorunda kaldıklarını yeni açılan yollar sayesinde evlerine ve tarım arazilerine ulaşımın kolayca sağlanacağını, elde edilen ürünleri de sırtlarında taşımak zorunda kalmayacaklarını söyledi.

Döşemealtı Belediyesi'nce yaklaşık 10 gündür devam eden çalışmalar kapsamında; Bucak caddesi, Camiönü mevkii, Dıştaş köprüsünden Belik caddesine, Orta Mevkii, Bostancılar Mevki, Karaveliler Mahallesini Hatıplar yoluna bağlayan Katlıkaltı mevkiinde kadastro da görülmesine karşın açılmamış olan yeni yollar vatandaşların talebi doğrultusunda açılarak stabilizeleri yapıldı. Ayrıca mahallenin içinden geçen dere de ıslah edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı'nın Karaveliler Mahallesine Patika Yollar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement