Dostlar Finali Sivas'ta Yaptı - Son Dakika
Yerel

Dostlar Finali Sivas'ta Yaptı

Milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, akademisyenler, yargı mensupları, sanatçılar, işadamları, medya mensupları, emekliler, esnaftan oluşan Dostlar Divanı, sezonun son programını Sivas’ta gerçekleştirdi.

10.05.2016 11:00

Milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, akademisyenler, yargı mensupları, sanatçılar, işadamları, medya mensupları, emekliler, esnaftan oluşan Dostlar Divanı, sezonun son programını Sivas'ta gerçekleştirdi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in ev sahipliğinde Sivas şehir merkezi ve tarihi ilçesi olan Divriği'de yaklaşık 120 kişinin katılımıyla yapılan toplantı coşkulu ve finale değer şekilde geçti. Toplantıya, Dostlar Divanı üyelerinin yanı sıra Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti Sivas milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin de katıldı. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Sivas tarihi, önemli yerleri ve kültür merkezlerini misafirlere anlattı.

Gazeteci Yazar Sabri Balaman, toplantı sonrasında bir açıklama yaptı. Balaman, Selçuklu mimari yapısıyla Sivas Ulu Cami iştihamı ve ecdat kültürünü yakinen bilmek ve yerinde incelemenin ayrı bir haz olduğunu söyledi.

Gecenin sonunda Dostlar Divanı adına Sami Özey tarafından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'e plaket takdim edildi. Dostlar Divanı üyesi olan ünlü ressam İsmet Yedikardeş tarafından kendi eseri olan tablo da İsmail Erdem'e takdim edildi. Gece merkez valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun kapanış konuşması ile sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dostlar Finali Sivas'ta Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement