Dostlar Yamaha'dan Samsun' da İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

Dostlar Yamaha'dan Samsun' da İftar Yemeği

Dostlar Yamaha\'dan Samsun\' da İftar Yemeği

Dostlar Yamaha Samsun'da 200 motor tutkununu iftar yemeğinde buluşturdu.

12.07.2015 02:46  Güncelleme: 01:24

Samsun Dostlar Yamaha tarafından verilen iftar yemeğine 200 motosiklet sevdalısı, motosikletleriyle katılarak muhteşem bir görsel güzelliğe imza attılar. Bazılarının aileleriyle katıldıkları iftar yemeğinde hep birlikte önce müzik ardından da dualarla oruç açtılar.

Geçen yıl Samsun Atakum'da görkemli bir açılış töreni ile Yamaha satış ve servisini hizmete açan Dostlar Ticaret sahibi Çorum Osmancıklı iş adamı Mustafa Yoludoğru Samsun ve çevre illerden iştirak eden yaklaşık 200 motosiklet tutkununu Samsun Atakum Çorba Center'de iftar yemeği organizasyonunda bir araya getirerek birlik, beraberlik ve dostluk mesajı verdi.

Yemekte konuşma yapan Dostlar Ticaret sahibi iş adamı Mustafa Yoludoğru İlkini bu yıl yaparak bu yemeği geleneksel hale getirmek istiyorum. Trafikte ve uzun yollarda giderek yalnızlığa itilen sürücülerin ve motosikletlerin sosyal dayanışma içinde olacağı, hak ettiği saygınlığa ve değere ulaşmasını sağlamak amacıyla tüm müşterilerimizin ve çok sayıda motosiklet kulübü ve tutkunu motor severlerin katıldığı bir iftar düzenledik.
Amacımız müşterilerimizi ve motor severleri bir araya getirerek birbirleri ile tanıştırmak kaynaştırmaktı ve bunu gerçekleştirdik. Çay partisi ile iftar yemeğimiz son buldu.

Çorba Center personeline güler yüzlü hizmetlerinden ötürü ve davetimize gelen ve gelemeyenlere çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

HABER:Mustafa ULUSOY

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Dostlar Yamaha'dan Samsun' da İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement