Dr. Demir, Kanser Haftası Eğitimlerine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Dr. Demir, Kanser Haftası Eğitimlerine Katıldı

Dr. Demir, Kanser Haftası Eğitimlerine Katıldı

Ankara’da düzenlenen Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri’ne katılan Bartın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, “Bartın olarak ülkemizde 81 ilin içinde ilkler arasında yer almamız, hem müdürlüğümüz açısından hem de halkımızın sağlığı açısından önem arz etmekte ve de gurur vermektedir” dedi.

12.04.2014 13:28

Ankara'da düzenlenen Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri'ne katılan Bartın Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, "Bartın olarak ülkemizde 81 ilin içinde ilkler arasında yer almamız, hem müdürlüğümüz açısından hem de halkımızın sağlığı açısından önem arz etmekte ve de gurur vermektedir" dedi.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı koordinesinde, Hacettepe Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Kanser Enstitüsü, Dokuz Eylül Üniversitesi Kanser Enstitüsü, Sağlıkta Umut Vakfı ve Genç Birikim Derneği işbirliği ile Ankara'da düzenlenen Ulusal Kanser Haftası Kayıtçılık ve Tarama Eğitimleri düzenlendi. Bartın'dan eğitimlere Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir, KETEM Sorumlu hekimi ve 2 hemşire katıldı. Söz konusu eğitim ve toplantıya kanser konusunda toplumda farkındalığın sağlanması, toplum bilincinin geliştirilmesi ve kanser taramalarında ki çalışmalarımız nedeniyle Türkiye de en iyi iller arasında yer alan Halk Sağlığı Müdürlüğü konuşmacı ve katılımcı olarak Ulusal Kanser Haftasında yerini aldı. Kanser taramalarında en iyi iller arasında bulunan Bartın Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışmalarının yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Demir tarafından yapılan sunumda kanser taramalarındaki istatistik veriler ve örnek uygulamalar konusunda katılımcılara bilgiler verildi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dr. Demir, Kanser Haftası Eğitimlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement