DSİ U-15 Futbol Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

DSİ U-15 Futbol Takımı Şampiyon Oldu

DSİ U-15 Futbol Takımı Şampiyon Oldu

DSİ Spor U-15 Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen U-15 Ligi’ndeki müsabakalarını başarı ile tamamlayarak şampiyonluğu kazandı.

24.02.2015 10:11

DSİ Spor U-15 Futbol Takımı, Antalya'da düzenlenen U-15 Ligi'ndeki müsabakalarını başarı ile tamamlayarak şampiyonluğu kazandı.

U-15 Takımı, play -off maçlarında Alanya Spor ve Korkuteli Spor takımlarını yenerek final maçı oynamayı hak kazanırken, final maçında Antalya Özer Sporu 2-1 yenerek Antalya Şampiyonu oldu.Takım, Türkiye U-15 Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür yaptığı açıklamada, "Bizler DSİ olarak ülkemizde ve Antalya'da çok önemli su yapıları yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. Bunun yanında kurumumuz her zaman sosyal faaliyet alanlarında özellikle de spor faaliyetlerinde var olan ve çeşitli branşlarda başarılar kazanan bir spor kulübüne sahiptir. Bütün branşlarda olduğu gibi özellikle futbol turnuvalarında çeşitli kademedeki takımlarımız başarı elde etmekte şampiyonluklar kazanmaktadır. Son olarak U-15 Futbol Takımı, düzenlenen turnuvalarda şampiyonluk kazanarak Türkiye Şampiyonası'na gitmeyi hak etmiştir. Başarı için büyük gayret ve çaba sarf eden sporcularımızın ve takımlarımızın her zaman manevi olarak yanlarındayım" dedi.

DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı ve DSİ Spor Kulüp Başkanı Oğuz Kasap ise, "Takımımız başarılı bir sezon geçirerek hak ettiği şampiyonluğu kazanmıştır.Yönetimimizi, teknik ekibimizi ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ U-15 Futbol Takımı Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement