Dsp: Başbakan İlk Defa Din Eksenli Siyaset Yapamıyor - Son Dakika
Güncel

Dsp: Başbakan İlk Defa Din Eksenli Siyaset Yapamıyor

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan ilk defa din eksenli siyaset yapamıyor.

05.08.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Başbakan ilk defa din eksenli siyaset yapamıyor. Başbakan, İhsanoğlu'nun din konusunda eleştiremiyor. Türkiye'yi mezheplere, ırklara ayırarak yönetme anlayışı son derece yanlıştır" dedi.

Türker, Düzce İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu 14 siyasi partinin desteklediğini anımsatarak, şöyle konuştu:

"12 Eylül darbesinin Türkiye'ye en büyük kötülüğü siyasetin, din istismarına neden olan ve AK Parti'nin iktidar olmasına neden olmasıdır. Başbakan ilk defa din eksenli siyaset yapamıyor. Başbakan, İhsanoğlu'nun din konusunda eleştiremiyor. Türkiye'yi mezheplere, ırklara ayırarak yönetme anlayışı son derece yanlıştır. Son 12 yıldır kaybettiğimiz saygının, sevginin, dirliğin ve en önemlisi de bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğin tohumunu ekmek için Ekmeleddin İhsanoğlu diyoruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Dsp: Başbakan İlk Defa Din Eksenli Siyaset Yapamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • selahattin demir: işte bu kadar . . . Eğer CHP bugüne kadar bunu anlayabilseydi AKP bu ucuz oyununu sürdüremez bu noktalara gelemezdi. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement