Dtso Meclisi Yılın Son Toplahtısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Dtso Meclisi Yılın Son Toplahtısını Yaptı

Dtso Meclisi Yılın Son Toplahtısını Yaptı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) 2015 yılının son olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

29.12.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) 2015 yılının son olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

2015 yılının son meclis toplantısında konuşan Meclis Başkanı Ertan Taşlı geçtiğimiz aylarda alınan kararlar doğrultusunda Üniversite ile beraber Yüksek Lisans konusunda protokol hazırlığında olduklarını belirterek "İmzalanacak bu protokolle Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimiz, üyelerimiz, personelimiz ile çocuklarına İşletme Fakültesi'ne bağlı dallarda yapacakları yüksek lisans eğitimi için özel kontenjan açılacak" dedi. Başkan Ertan Taşlı meclis üyelerine Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili son gelişmeleri de meclis üyelerine aktardı.

Meclis Başkanı Taşlı'nın konuşmasının ardından diğer gündem maddelerine geçildi. Aralık ayı mizanı oylaması yapıldı ve ardından da 2016 tahmini bütçesi hakkındaki çalışmalara geçildi. Meclis Üyelerinin bütçe tasarısı için verdikleri önerge oylandı.

Toplantının son bölümünde Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın yenilenen web portalının sunumu gerçekleştirildi. Web Portalının yapımını üstlenen MT Teknoloji Firmasının Sahibi Yüksek Bilgisayar Mühendisi Murat Taştepe oda web portalı içerikleri hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi. Toplantı web portalı sunumunun ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dtso Meclisi Yılın Son Toplahtısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement