Dubai'li İşadamı Türkiye'ye İnadına Yatırıma Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Dubai'li İşadamı Türkiye'ye İnadına Yatırıma Devam Ediyor

Dubai\'li İşadamı Türkiye\'ye İnadına Yatırıma Devam Ediyor

Darbe girişiminin ardından yabancı yatırımcıların korkup kaçacağını zanneden dış güçler ve Feto'cuların çok üzüleceği önemli örnek bir haber daha Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşanıyor.

04.08.2016 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca ilçesi yatırım anlamında Arap baharı yaşarken, bu bölgeye çok ciddi ekonomi girdisi sağladığı ve bu yatırımcıları terör eylemleri, darbe girişimleri gibi olaylar etkilemediği gibi yatırımlarını büyüterek kararlılıkla devam ediyor. Bunun en güzel örneği Sakarya'nın turizm yatırımlarıyla dikkat çeken Sapanca ilçesinde. Yaklaşık 7 senedir yaşayan birçok yatırımları ve destekleriyle ilçenin kalkınmasına sayısız katkısı olan Riad İssa, Dubai'de bulunan Abbar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda ortağı olan Halit El Abbar'ı hem yatırım hem ziyaret amaçlı bulunduğu Sakarya'da yakın çevresine "Bir an bile geri dönmek, faaliyetleri durdurmak aklıma gelmedi. Hatta bunun dış kaynaklı olaylar olduğunun farkındayım" dediği öğrenildi.

ARAP İŞADAMLARINA ÇAĞRI: "TÜRKİYE'DE TEDİRGİN YOK"

15 Temmuz gecesi meydana gelen FTÖ örgütünün silahlı kalkışma olayları çerçevesinde gerek Sakarya gerek Türkiye'de meydana gelen kargaşa ve olumsuzluklar sırasında dahi ülkesine dönmeyi düşünmediğini ifade eden Riad İssa ve Abbar Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Halit El Abbar; Türkiye ve Türk insanını sevdiklerini bu durumun mutlaka düzeleceğine inandığını söyledi. Abbar; her konuda destek olabilmek için olaylar yatışıncaya kadar Türkiye'de kalmak istediğini söyleyerek halen Sapanca'da kalmakta olup aynı şekilde yurtdışından yatırım yapmak isteyen işadamları içinde herhangi bir tedirginliğe gerek olmadığı mesajını vermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dubai'li İşadamı Türkiye'ye İnadına Yatırıma Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement