Kızının Düğününden Dönerken Öldü - Son Dakika
Güncel

Kızının Düğününden Dönerken Öldü

Kızının Düğününden Dönerken Öldü

Düzce'de kızlarının düğününden dönen anne ve baba ile akrabalarının bulunduğu otomobil kaza yaptı.

12.10.2014 12:13  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde, kızlarının düğününden dönen anne ve baba ile akrabalarının bulunduğu otomobilin bir başka otomobille çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

KIZLARININ DÜĞÜNÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Akçakoca Edilli Köyü civarında meydana gelen kazada, 48 yaşındaki Aynur Kılıçarslan ile eşi Cafer Kılıçarslan, kızları 20 yaşındaki Ayşenur Kılıçarslan'ın Akçakoca'daki düğününe katıldıktan sonra, akrabalarıyla birlikte oturdukları Sakarya'nın Karasu İlçesi'ne gitmek üzere aynı otomobille yola çıktı. Karasu yönüne giden Mehmet Şahin yönetimindeki 61 FN 368 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 24 yaşındaki Serkan Eğil yönetimindeki 81 ED 818 plakalı otomobil ile çarpıştı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada 47 yaşındaki Nigar Şahin ile kızı 21 yaşındaki Serap Şahin olay yerinde yaşamını yitirirken, Aynur Kılıçarslan, eşi Cafer Kılıçarslan ve otomobil sürücüsü Mehmet Şahin yaralandı. Akçakoca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Aynur Kılıçarslan da hastanede öldü. Mehmet Şahin ile Cafer Kılıçarslan ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Hafif yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Serkan Eğil ise gözaltına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kızının Düğününden Dönerken Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement