Muğla'da Düğün Magandası Damadı, Kameranı ve Müzisyeni Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Düğün Magandası Damadı, Kameranı ve Müzisyeni Yaraladı

Muğla\'da Düğün Magandası Damadı, Kameranı ve Müzisyeni Yaraladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde katıldığı düğünde havaya rastgele ateş açan 29 yaşındaki F.O. damat, kameraman ve müzisyeni çeşitli yerlerinden yaraladı.

18.11.2014 13:59  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde katıldığı düğünde havaya rastgele ateş açan 29 yaşındaki F.O. damat, kameraman ve müzisyeni çeşitli yerlerinden yaradı. Gözaltına alınan F.O. adliyeye sevk edilirken, sağlık durumu iyi olan yaralılar tedavileri sonrası taburcu edildi.

KURŞUN BASKET POTASININ DİREĞİNDEN SEKTİ

Olay, geçen pazar günü, Pınarköy Mahallesi'ndeki Pınar Kulfat İlkokulu bahçesinde yapılan düğünde meydana geldi. Bir gün önce nikahları kıyılan 24 yaşındaki Mecnun Kaçkın ile 20 yaşındaki Fatma Kaçkın çifti için ilkokul bahçesinde düğün yapıldı. Davetliler arasındaki damadın arkadaşı F.O., belinden çıkardığı tabancayla rastgele havaya ateş açtı. Basket potasının direği ile okul duvarından seken kurşunlardan damat Mecnun Kaçkın sol bacağından, kameraman 38 yaşındaki Vural Demir sol ayak bileğinden ve müzisyen 36 yaşındaki Deniz Antalyalı ise sol elinden yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralılar acil yardım ekipleri tarafından Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözaltına alınan F.O., İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Yaralılar, tedavi edildikten sonra taburcu edildi. F.O. işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Düğün Magandası Damadı, Kameranı ve Müzisyeni Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • deniz antalyalı: arkadaş müzisyen deniz antalyalı 27 yasında bilginiz olsun haber yaparken doğru dürüst araştırma yapın 0 0 Yanıtla
  • VAYVAY: verin tabancasini bir daha denesin 0 0 Yanıtla

Advertisement