Düğünden Dönen Minibüs Takla Attı - Son Dakika
Güncel

Düğünden Dönen Minibüs Takla Attı

Düğünden Dönen Minibüs Takla Attı

100 Karayolu Zeytinburnu Cevizlibağ mevkii Bakırköy istikametindeki kaza saat 00: 15 sıralarında meydana geldi.

18.04.2016 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

100 Karayolu Zeytinburnu Cevizlibağ mevkii Bakırköy istikametindeki kaza saat 00: 15 sıralarında meydana geldi. Muhammed Kenber'in kullandığı 34 VZ 9412 plakalı otomobil Zeytinburnu ayrımına geldiği sırada henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Sürücü Muhammed Kenber kazayı yara almadan atlattı. Bu sırada arkadan gelen ve içinde düğünden dönen kişilerin bulunduğu öğrenilen 34 LA 8892 plakalı servis minibüsü kaza yapan araca vurmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak devrildi. Çevredeki sürücüler araçlarından inerek kaza yapan servis minibüsüne yardıma koştu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Polis ekipleri trafikte kalan ambulansların olay yerine gelmelerine yardımcı olmak için büyük çaba sarfetti. Kaza sonrası minibüsün içinde aralarında kadınlarında bulunduğu 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri minibüsün içinde bulunan yaralıları tavandaki havalandırma penceresinden çıkardı. Kaza sonrası hafif yaralanan kişilerin ilk tedavisi olay yerinde hazır bekleyen ambulanslarda yapılarak çevre hastanelere kaldırıldı.

Düğün sonrası başka bir araçla evlerine giden, Feride Aydoğmuş isimli bir bayan, "Biz düğünden geliyorduk. İkisi minibüs 6 araç vardık. Gelirken arkadan vurmuşlar buraya kadar sürüklenmiş" dedi.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Kaza sonrası D-100 Karayolu, Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Kazaya karışan araç çekici yardımıyla kaldırılırken, devrilen servis minibüsünü kaldırmak için vinç çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen vinç, devrilen servis minibüsünü kaldırdı. Belediye ekipleri olay yerinde temizlik çalışmasının ardından trafik normale döndü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğünden Dönen Minibüs Takla Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement