Düldül Dağı'na Teleferik Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Düldül Dağı'na Teleferik Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Düldül Dağı\'na Teleferik Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) doğrudan faaliyet desteği programı kapsamında, Osmaniye Korkutata Üniversitesi (OKÜ) Mühendislik Fakültesi ve Osmaniye İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülen Düziçi Düldül Dağı'na teleferik projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

20.05.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) doğrudan faaliyet desteği programı kapsamında, Osmaniye Korkutata Üniversitesi (OKÜ) Mühendislik Fakültesi ve Osmaniye İl Özel İdaresi ile ortaklaşa yürütülen Düziçi Düldül Dağı'na teleferik projesi tanıtım toplantısı yapıldı.

Düziçi Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, OKÜ Harita Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Serhan Yıldız fizibilite çalışmalarında gelinen aşama hakkında bilgi verdi.

Yapılması planlanan teleferiğin alt ve üst istasyonları, ulaşılabilecek yolcu kapasiteleri ve meteorolojik veriler   belirlendiğini söyleyen Yıldız, "Tüm analiz ve veriler toplandı. 10 gün içinde nihai raporu hazırlayacağız ve ardından bu bir kitapçık halinde getirilecek ve ilgili kurumlara sunulacak" dedi.

Proje koordinatörü Murat  Özoğlu da DOĞAKA'nın destek verdiği projeleri incelediklerini ve teleferik için uygun olan Düldül Dağı'na teleferik sisteminin kurulması için harekete geçmeyi planladıklarını söyledi. - Osmaniye

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düldül Dağı'na Teleferik Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement