Dünya, Ajax'ın Minik Türk Yıldızı Naci Ünüvar'ı Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Dünya, Ajax'ın Minik Türk Yıldızı Naci Ünüvar'ı Konuşuyor

Dünyanın dev kulüpleri, İzmir'de düzenlenecek olan İzmir U12 Cup'ta Ajax'ın Avrupa'yı sallayan minik yıldızı Naci Ünvar'ı yakından takip ediyor.

26.03.2015 15:20  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'nun projelendirdiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteklediği Türkiye'nin en geniş kapsamlı çocuk yaş futbol turnuvası 'İzmir U12 Cup' 3-5 Nisan tarihleri arasında İzmir'de, Selçuk- Efes Tesislerinde gerçekleşecek. Avrupa'nın dev kulüplerinin katılacağı turnuvada birçok genç yıldız adayı da dikkatleri üzerine çekecek. Onlardan birisi de Ajax'ın U12 Takım kaptanı; Naci Ünüvar.

8 YAŞINDA AJAX'A TRANSFER OLDU

Sporx'te yer alan habere göre; Futbola, futbolcu olan babasını henüz 2 yaşında statta izleyerek bağlanan 2003 doğumlu Naci, 4 yaşında futbola başladı. 4 sene Amsterdam'da amatör kulüplerde oynayan minik yıldız 8 yaşına geldiğinde Ajax tarafından transfer edildi ve hâlâ aynı takımda forma giyiyor.

TAKIM KAPTANI

İzmir'de düzenlenecek turnuvada boy gösterecek olan, Hollandalıların 'Sanatçı' lakabını taktığı Naci, Ajax'ta geçirdiği 4 senede U11 ve U12 Takımlarında oynarken aynı zamanda kaptanlıklarını da yaptı. Orta sahanın ortasında 10 numara pozisyonunda oynayan Naci, çalımları ve ara pasları ile dikkat çekiyor.

İDOLÜ ARDA TURAN

Kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda yaşından beklenmeyecek sakinlik gösteren Naci geçtiğimiz yıl oynanan bir maçta 37 metreden attığı golle de gündeme oturmuştu. Naci, milli takım konusunda seçim yapma yaşına geldiğinde karar vereceğini söylerken, Türkiye'de ise Galatasaray taraftarı. En beğendiği Türk futbolcu Arda Turan olan Naci'nin örnek aldığı isimler ise; Iniesta, Zidane, Thiago Alcantara ve Mesut Özil.

İZMİR'DE BOY GÖSTERECEK

Ajax'ın Feyenoord ile oynadığı lig maçından önce sahaya çıkan ve topu 347 kez sektirerek bu alanda henüz 12 yaşında 5. sıraya oturan Naci, İzmir U12 Cup'ta Trabzonspor, Nürnberg, Admira Wacker, Korriku ve İzmirspor'a karşı boy gösterecek.

DEVLER, NACİ'NİN PEŞİNDE

Dünyanın önde gelen kulüpleri Real Madrid, PSG, Manchester City ve Manchester United'ın scout ekipleri, 12 yaşındaki Naci Ünüvar'ı yakından takip edecek ve beğendikleri takdirde Ajax'ın kapısını çalacak.

Dünya, Ajax\'ın Minik Türk Yıldızı Naci Ünüvar\'ı Konuşuyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dünya, Ajax'ın Minik Türk Yıldızı Naci Ünüvar'ı Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Filinta..: TÜRK olmak böyle birşey..NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!. 21 562 Yanıtla
  • OTTOMAN: Ee nede olsa TÜRK 10 280 Yanıtla
  • Akın: İdolü ardaysa gerçekten yazık çocuğa 78 3 Yanıtla
  • heybet canpolat: Benim oglum 8 yasinda super top oynuyor yaklasik 6 senedir oynuyor inanilmaz kontrollu kondisyonlu teknik oynuyor sirtinda dayin elinden tutan biri olmadimi bos bos gelecegin yildizi olmamasi icin hic bir neden yok nasip nerde bir kulub dese antiramana katilsin gorelim 3 16 Yanıtla
  • IŞIKÇI HOCA: GELECEĞİ PARLAK VE AYDINLIK NUR İÇİNDE YAT 3 3 Yanıtla
  • Mehmet : İdolü Arda imiş yazık 4 2 Yanıtla
  • Mehmet: birde şu ağız burun reklamlarını zırt bırt çıkmasa, ALLAH KÜÇÜK KARDEŞİMİZİN YOLUNU AÇIK ETSİN 1 1 Yanıtla
  • ses: Yuru kim tutar seni yolun acik olsun 0 0 Yanıtla
  • Özgürlük: O kadarını bizde çocukken yapıyorduk ama kim görüyordu ben Biliyom mahallenin kadınları : Yada Remzi bakkal amca: 0 0 Yanıtla
  • Özkuş: Bizdede küçükken bir Naci vardı f hocAsı onu çok severdi şurada burada oynucak derdi büyüyünce ama olmadı işte,Naci şimdi otoyıkamada general manager: 0 0 Yanıtla

Advertisement