Dünya Çocukları Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Dünya Çocukları Eğlendi

Dünya Çocukları Eğlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

23.04.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlediği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğitim ve Eğlence Fuarı bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. 'Bi Dünya Eğlence' adlı etkinlik kapsamında 44 ülkeden bin 100 çocuk. kendi ülkelerine ait kıyafetlerle folklorik  gösteriler yaptı.

Uluslararası İnterteks Fuar alanında yapılan ve 23-26 Nisan tarihleri arasında olacak ve ana teması da spor ve sağlıklı yaşam olarak belirlenen 'Bi Dünya Eğlence' fuarına Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Maldiv Cumhuriyeti Milletvekili Ahmet Arif, konuk ülke çocukları ve vatandaşlar katıldı.

DÜNYANIN TEK ÇOCUK FESTİVALİ

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramının Dünyada tek çocuk festivali olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Sizlere ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecek her gün ülkemizin ve dünyanın tüm çocuklarına, özellikle acı çeken, gözyaşı döken, ülkesinde hayatı yaşamak noktasında büyük acılar yaşayan tüm çocuklara ulaşmış olsun. Dünya barışının olduğu bir dünya olsun. Sizleri çok seviyoruz bayramınız ve bayramımız kutlu olsun." DANS VE AKROBASİ GÖSTERİLERİ YAPILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Valiliği ve farklı dallardaki federasyonlar ile sivil toplum kuruluşlarının da katkılarıyla çocuklar eğlenirken spor yaptı. Ayrıca çeşitli şovlar, sihirbazlık gösterileri, danslar, akrobasi gösterileri, müzikaller ve atölye faaliyetlerine katılan çocuklar doyasıya eğlendi.

FOTOGRAFLI - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Çocukları Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement