Dünya Güreş Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Dünya Güreş Şampiyonası'na Doğru

Dünya Güreş Şampiyonası\'na Doğru

Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, şampiyona hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor.

25.08.2014 11:09

Büyük Kadınlar Güreş Milli Takımı, 8-14 Eylül'de Özbekistan'da düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenmanlar, Teknik Direktör Ertuğrul Aydoğdu, antrenörler Fatih Yerli, Abdullah Aykaç ve Dilek Atakol gözetiminde gerçekleştiriliyor.

Aydoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 sıklette şampiyonaya katılacaklarını belirterek, kampın 8 Eylül'de son bulacağını söyledi.

Daha çok taktik, teknik ağırlıklı form antrenmanları yaptıklarını anlatan Aydoğdu, kadın güreşçilerin moral ve motivasyonlarının iyi durumda olduğunu kaydetti.

Aydoğdu, kadın güreşinde 2 sıklette belirli rakipler bulunduğunu dile getirerek, "Bunlar bizim 5 sıklette yarışacağımız kategorilerde yer alıyor. Bunlarla mücadele edeceğiz. Bayanlarda bazen hiç ummadığınız sıkletlerde madalya alabiliyorsunuz. Kadınlar, duygusallıkları daha üst seviyede olduğu için bu tarz sonuçlar olabiliyor. Kadınların gününde olmaları çok önemli. Şu anda herşey iyi, sakatlığımız yok, çalışmalarımız güzel şekilde devam ediyor" şeklinde konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Güreş Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement