Beşiktaş, Petr Cech'i Yaz Transfer Döneminde Renklerine Katacak - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Petr Cech'i Yaz Transfer Döneminde Renklerine Katacak

İngiliz basını, Beşiktaş'ın yeni stada geçerken Chelsea'de forma giyen dünyaca ünlü kaleci Petr Cech'i de kadrosuna katacağını yazdı.

16.11.2014 10:50  Güncelleme: 13:52

Beşiktaş yeni stadında, dünyaca tanınmış isimleri izletmek istiyor.

Siyah-beyazlılar, unutulmaz evi İnönü Stadı'na hüzünlü şekilde veda etmişti, dönüşleri ise muhteşem olacak. Tuğla-tuğla her gün yükselen Türkiye'nin ilk 'akıllı stadına' kavuşmanın heyecanı Beşiktaşlıları sararken yönetim de dünyaca ünlü yıldızları takıma katmanın planlarını yapıyor.

HEDEFDE CECH VAR

Kartal bunun ilk adımını Chelsea'den Demba Ba'yı alarak yapmıştı. Bu transfer sırasında İngiliz kulübüyle yakın ilişkiler kuran siyah-beyazlıların ikinci hedefi de yine Chelsea'den olacak. Beşiktaş, 'Mavilerin' ünlü kalecisi Petr Cech'i kadrosuna katmak için çabalıyor. İngiliz basını, Kartal'ın bu transferi sezon sonunda tamamlayacağını iddia etti.

YAZ DÖNEMİNDE BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş devre arası transfer döneminde 'yabancı sınırı' nedeniyle sadece sağ beke yoğunlaşacak. Önümüzdeki sezon transfer yasağın kalkması bekleniyor. Kartal da kontratı 2016'nın Haziran ayında sona erecek olan Cech'i yaz transfer döneminde renklerine bağlayacak.

Beşiktaş, Petr Cech\'i Yaz Transfer Döneminde Renklerine Katacak
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Petr Cech'i Yaz Transfer Döneminde Renklerine Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • m m: bu adam kaç yaşında bilen var mı 9 2 Yanıtla

Advertisement