Aytaç Durak'tan Başkan Can'a "Hayırlı Olsun" - Son Dakika
Yerel

Aytaç Durak'tan Başkan Can'a "Hayırlı Olsun"

Aytaç Durak\'tan Başkan Can\'a "Hayırlı Olsun"

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

10.04.2014 10:25  Güncelleme: 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü 'nün devir teslim törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, Adanalılar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Belediye binasında Aytaç Durak ile karşılaşan Başkan Can birbirilerine sarılarak hasret giderdiler. Durak, Başkan Can'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün göreve başlaması ve makamına oturmasının ardından ilk tebrikler edenler arasında Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can' da yer aldı.

Başkan Sözlü'ye hayırlı olsun dileğinde bulunan Başkan Can, Osmaniye, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediyelerini MHP'li kadroların almasından dolayı büyük onur duyduklarını, bölgede MHP'li belediyelerin başarılara ve hizmetlere imza atacağını söyledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Belediye Başkanı Şevket Can'ı kutladı. Adana'daki törenlerde bulunan Durmaz, Başkan Can'ı çok iyi tanıdığını yapacağı hizmetlerle örnek bir belediyeci olduğunu ispatlayacağını söyledi.

Adana'daki törenlere Başkan Can'ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve çok sayıda belediye başkanı katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aytaç Durak'tan Başkan Can'a 'Hayırlı Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement