Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi

Ardahan Belediyesi, yeni dönemin ilk meclis toplantısını bugün Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy'un başkanlığında gerçekleştirdi.

19.04.2014 16:24

Belediyemizin Meclis salonunda yapılan toplantıda, Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının akabinde, Başkan Vekili, ikinci Başkan Vekili, Katip Üye, Encümen Üyeleri ve diğer kurulların seçimlerinin gizli oyla yapılarak gündem maddeleri görüşüldü.

İlk meclis toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy,"Öncelikle yeni dönemde görev yapacak olan tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önceki dönemde büyük bir başarı ile görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza da gösterdikleri uyum, Ardahan adına yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Hangi siyasi partiden olursak olalım amacımız, öncelikle Ardahan'ımızın menfaatine olan çalışmalarda birlik beraberlik içerisinde olmamız gerektiğine inanıyorum. Bir önceki dönemde yakaladığımız başarının aynısın yeniden sizlerle birlikte yakalayacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Başkan Köksoy'un konuşmasının ardından seçimler yapıldı. Seçimlerde Belediye Meclisi görev dağılımı şöyle gerçekleşti; "Birinci Meclis Başkan Vekili: İlhan Özgür, ikinci Meclis Başkan Vekili: Levent Yıldırım, Kâtip üyeliği: İstif Hoş ve İlhan İlbasmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement