Dursunbey'de Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Dursunbey\'de Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi

Dursunbey Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında Suçıktı'da ilk etkinliği gerçekleştirdi.

02.07.2014 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dursunbey Belediyesi, ramazan etkinlikleri kapsamında Suçıktı'da ilk etkinliği gerçekleştirdi. Hacivat Karagöz, deve oyunu, Aşuk ile Maşuk ve birçok oyunun oynandığı etkinlikte minikler ve aileleri keyifli bir gece geçirdi.

Ramazan ayı için özel etkinlikler hazırlayan Dursunbey Belediyesi, bu yıl Suçıktı'da tiyatro oyunları, Hacivat Karagöz, Aşuk ile Maşuk, deve gösterisi, ritim grupları, film gösterimleri, çeşitli sahne gösterileri ve sürpriz etkinliklerle, vatandaşlara dolu dolu bir ramazan programı hazırladı.

Bu kapsamda İlçe'de düzenlenen ramazan ayı etkinliklerinin ilkinde, Suçıktı'ya akın eden yüzlerce çocuk ve ailesi eğlenceli dakikalar yaşadı. Teravih namazı öncesi başlayan programda Balıkesir'in tek gölge oyunu sanatçısı Cemal Gür ve ekibi çocuklarla ödüllü yarışmalar düzenledi. Teravih namazı sebebi ile verilen aranın ardından ise etkinlikler kaldığı yerden devam etti. Cemal Gür'ün Hacivat ve Karagöz gölge oyunu gösterisi ile eğlenen minikler daha sonra ise deve oyunu ile kahkahalara boğuldu. Çocuklar ile çeşitli oyunların oynandığı gecede palyaçolarda çocuklara eşlik ederek onlara unutulmaz bir gece yaşattı. Aşuk ile maşuk gösterisi ile devam eden gecede Belediye tarafından vatandaşlara Osmanlı Macunu, Şerbet ikramı da yapıldı.

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın da yakından takip ettiği etkinlikler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, Başkan Bahçavan etkinliklere önümüzdeki yıldan itibaren farklı bir boyut kazandıracaklarını bu yılın bunun bir başlangıcı olacağını belirtti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement