Dursunbey Gençlik Şöleninde Deniz Toprak Sahne Aldı - Son Dakika
Güncel

Dursunbey Gençlik Şöleninde Deniz Toprak Sahne Aldı

Dursunbey Belediyesi tarafından organize edilen Gençlik Şöleninde ünlü sanatçı Deniz Toprak, Modern müzik topluluğu, SASFAG de Poyrat halk dansları topluluğu sahne aldı. Geceye ilgi yoğun oldu.

20.04.2015 13:58

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Belediye tarafından organize edilen gençlik şöleni Kapalı spor salonunda gerçekleşti. Salonun hınca hınç dolduğu gecede vatandaşlar keyifli saatler geçirirken Belediye bir ilke imza atarak, engelli vatandaşları evlerinden araçlarla aldı ve özel hazırlanan bölümde misafir etti. Gençlik şöleninin açılışında Poyrat halk danslarının folklor ekipleri sahne alırken, gösteride kına geçeside yapıldı. Bu gösteride şimşir'den yapılan gelin başlığı katılımcıların dikkatini çekti.

Programında daha sonra Bandırmadan gelen SASFAG ekibi sahne aldı. Birbirinden görsel Kafkas oyunlarını Dursunbeylilere sunan ekip gösterileri ile büyük beğeni topladı. Gecede Poyrat Halk dansları ve SASFAG ekiplerinin öğretmenlerine Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından çiçek takdim edildi. Gençlik şöleninde Balıkesir'den gelen Modern Müzik Topluluğu ekibi de birbirinden güzel parçaları seslendirdi. Özellikle gençlerin büyük beğeni ile dinlediği Modern Müzik topluluğunun seslendirdiği slow ve Pop şarkılara gençlerde eşlik etti.

Gecenin sonunda ise ünlü sanatçı Deniz Toprak sahne aldı. Gede son albümünden bir çok şarkıyı seslendiren sanatçı hit olan parçalarını da Dursunbeyliler ile birlikte seslendirdi. Gece yarısında kadar süren Gençlik şöleninde Deniz Toprak ve gençler hareketli parçalar eşliğinde oynadı. Dursunbey'de bulunmakta büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Deniz Toprak organizeyi düzenleyen Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ekibine teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dursunbey Gençlik Şöleninde Deniz Toprak Sahne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement