Duruşumuz Belli, Liderimiz Devlet Bahçeli - Son Dakika
Güncel

Duruşumuz Belli, Liderimiz Devlet Bahçeli

Duruşumuz Belli, Liderimiz Devlet Bahçeli

Federasyon binasının yakınlarındaki bir salonda düzenlenen iftara, Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, Almanya Türk Federasyon Genel Başkanı Şentürk Doğruyol, Genel Sekreter Fatih Oğuz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

26.06.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Federasyon binasının yakınlarındaki bir salonda düzenlenen iftara, Frankfurt Başkonsolosu Mustafa Çelik, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Türk Konfederasyon Genel Başkanı Cemal Çetin, Almanya Türk Federasyon Genel Başkanı Şentürk Doğruyol, Genel Sekreter Fatih Oğuz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Başkonsolos Çelik, iftara katılmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Bu mübarek ayda burada her gün bir iftar programı düzenliyorsunuz. Gerçekten tebrik ediyorum,güzel bir etkinlik" dedi.

Almanya Türk Federasyon Genel Başkanı Doğruyol ise Almanya'da yaşayan Müslüman Türklerin yabancı düşmanlığı, ırkçı ve İslam karşıtlığı gibi birçok konuda sorunlarının bulunduğunu ve bu sorunların giderek derinleştiğini söyledi.

BİR OYUN İÇERİSİNDELER

MHP'deki kurultay sürecine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Şentürk Doğruyol, şunları kaydetti: "Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in mücadelesinde onu yalnız bırakan, ihanet eden, federasyonumuzu bile bölme ve yok etme girişiminde bulunan zatların ve zihniyetlerin, günümüzde de Türkeş ideallerini yaşatmak kararlılığını ortaya koyan milliyetçi ülkücü hareketin liderine yönelik saldırdıklarını, bir oyun içerisinde olduklarını görüyor ve biliyoruz. Biz Türk Federasyon mensubu ülkücüler olarak, her zaman milliyetçi ülkücü hareketin yanında olmuş ve duruşumuzdan asla taviz vermemişizdir. Bugün de aynı duruşumuzun bilinmesini istiyor ve diyoruz ki 'Bizim Başbuğumuz Alparslan Türkeş, liderimiz de Devlet Bahçeli'dir."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Duruşumuz Belli, Liderimiz Devlet Bahçeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İhtiyar delikanlı.: Mademki liderin iz devlet bahceli de 7 haziran ve 1 kasım seçimlerin de neden hiç oy çıkmadı. Sen olsa olsa akp nin degnekcisin.Avrupada pkk dan bile düşük oy aldık.Sizler avrupada akp nin yardakçılığını yapan aktröllersiniz. 1 0 Yanıtla

Advertisement