Dusko Tosic "Beşiktaş ve Kızılyıldız Taraftarı Dünyanın En İyi Üç Taraftarı Arasına Girer" - Son Dakika
Güncel

Dusko Tosic "Beşiktaş ve Kızılyıldız Taraftarı Dünyanın En İyi Üç Taraftarı Arasına Girer"

Dusko Tosic "Beşiktaş ve Kızılyıldız Taraftarı Dünyanın En İyi Üç Taraftarı Arasına Girer"

Dusko Tosic "Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarı Dünyanın en iyi üç taraftarı arasına girer" "Nani ve Podolski büyük oyuncular ama biz çok iyi takımız" "Yeni stadımızda şampiyonluk yaşayacağız" "8-10 asist yapabilirim" Beşiktaş'ın yeni transferi Dusko Tosic Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarlarını Dünyanın en iyi üç taraftar grubu arasında gösterdi.

06.07.2015 17:09

Dusko Tosic "Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarı Dünyanın en iyi üç taraftarı arasına girer"

"Nani ve Podolski büyük oyuncular ama biz çok iyi takımız"

"Yeni stadımızda şampiyonluk yaşayacağız"

"8-10 asist yapabilirim"

Beşiktaş'ın yeni transferi Dusko Tosic Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarlarını Dünyanın en iyi üç taraftar grubu arasında gösterdi.

Siyah beyazlıların kamp yaptığı Almanya -Marienfeld'de basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tosic,Nani ve Podolski'nin iyi oyuncular olduğunu ama Beşiktaş'ın çok güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirtti. Sırbistanlı oyuncu Beşiktaş'a gelmeden öne Ankara'daki maçta Bilic ile görüştüğünü ama Bilic gittikten sonra imzayı attığı söyledi.

Dusko Tosic'in açıklamaları şu şekilde

"YENİ STADIMIZDA ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ"

Kamp iyi geçiyor. Her şey yolunda gidiyor. Burada hazırlık maçı yapmayacağız. Antrenman sahaları iyi, zemin iyi. İhtiyacımız olanlar bunlar. Burada hava koşullarının güzel olması da işimizi kolaylaştırıyor.

Türkiye ligini çok iyi biliyorum. Bu ligde üç sezon oynadım. Buraya gelmeden önce Avrupa'dan teklifler aldım ama ben Beşiktaş'ı tercih ettim. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Bu camia için elimden geleni yapacağım. Bu sene bizim için çok önemli. Stadımız hazır hale gelecek ve şampiyonluk yaşayacağız."

"NANİ VE PODOLSKİ BÜYÜK OYUNCULAR AMA BİZ ÇOK İYİ TAKIMIZ"

"Nani ve Podolski büyük oyuncular. ama önemli olan sahada neler yapabilecekleriniz. bizim de çok iyi, yetenekli oyuncularımız var. belki 2 transfere ihtiyacımız var."

"HÜCUMA KATKI VERMEYİ SEVİYORUM"

"Sol stoper pozisyonunda oynuyorum. Kimin forma giyeceğini göreceğiz. Bütün takım arkadaşlarım çok değerli oyuncular. Gayet iyi oyuncularımız var. Sağlam bir kadromuz var. Sol bekte hücuma katkı vermeyi seviyorum. Sol stoperde haliyle savunmada kalıyorum. Fizik olarak iyi durumdayım."

"Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarı Dünyanın en iyi üç taraftarı arasına girer"

Daha önce Fransa, Almanya, İngiltere ve İspanya gibi birçok ligde oynadım ama Beşiktaş tarihiyle, taraftarıyla forma giydiğim en büyük kulüp. Burası benim için kariyerimin en üst noktası.Kızılyıldız ve Beşiktaş taraftarları benim için ilk üçe girer. " '

'SLAVEN BİLİÇ ANKARA'DAKİ MAÇTA BANA 'SEN İYİ FUTBOLCUSUN,TAKIMIMDA GÖRMEK İSTERİM' DEMİŞTİ"

"Beşiktaş ile ilk temas Ankara'da oynadığımız maçta olmuştu. Slaven Bilic, bana 'sen iyi bir oyuncusun. Takımda kalırsam seni ekibimde görmek isterim' demişti. Slaven Bilic, buraya gelmemde belirleyici olmadı.O gittikten on gün sonra Beşiktaş ile sözleşme imzaladım."

"8-10 ASİST YAPABİLİRİM"

"Sol bekte oynarken 8-10 asist yapabilirim diye umut ediyorum. Stadı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hazır hale geldiğinde Avrupa'nın en iyisi olacak. Vodafone Arena'da oynamak takıma yüzde kırk etki edecek.Veli'nin bir sakatlığı var. Ligin başlamasına uzun bir süre var. Umarım bütün oyuncular lig başlayana kadar hazır hale gelecektir.Beşiktaş, büyük bir kulüp. Her maça kazanmak için çıkıyor. Sol bek oyuncularının bu nedenle hücuma katkı vermeleri lazım.Geçen sezon Beşiktaş'ın en iyi performansı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Liverpool'a karşı oynadığı maçtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dusko Tosic 'Beşiktaş ve Kızılyıldız Taraftarı Dünyanın En İyi Üç Taraftarı Arasına Girer' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement