Merdivenden Düştü Diye Getirdiler, Doktorlar Tecavüzden Şüphelendi - Son Dakika
3.Sayfa

Merdivenden Düştü Diye Getirdiler, Doktorlar Tecavüzden Şüphelendi

Merdivenden Düştü Diye Getirdiler, Doktorlar Tecavüzden Şüphelendi

Kocaeli'de hastaneye getirilen 3 yaşındaki erkek çocuğunu muayene eden doktorlar, tecavüz şüphesiyle polise haber verdi. Bağırsakları yırtılan çocuk yoğun bakımda, soruşturma sürüyor.

21.03.2016 13:46  Güncelleme: 15:52

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki erkek çocuğun vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine polise haber verildi. Çocuk yoğun bakımda tedaviye alınırken, gözaltına alınan annesi ve nikahsız yaşadığı kişi serbest bırakıldı.

"MERDİVENDEN DÜŞTÜ" DEDİ, DOKTORLAR TECAVÜZDEN ŞÜPHELENDİ

Çayırova'ya bağlı Yeni Mahalle'de oturan G.K., önceki gün 3 yaşındaki oğlu A.C.K.'nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken, vücudundaki morluklar ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceği şüphesiyle polise haber verdi.

YOĞUM BAKIMDA TEDAVİ ALTINDA

Polis, G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç.'yi gözaltına aldı. Devlet hastanesinde ilk müdahale yapılan A.C.K., özel bir hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR

Bağırsakları yırtılan çocuğun tecavüze uğramış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere örnekler alındı. Adliyeye sevk edilen G.K. ile M.Ç. ifadelerinin alınması ardından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Merdivenden Düştü Diye Getirdiler, Doktorlar Tecavüzden Şüphelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 76 igdirli: Eyer idam gelmiyorse hayla demekki buna goz yumuyorlar buda bir suc ortakligidir bana gore lutfen boyle suclara ve vatan hayinlerine idam istiyoruz .... .... 22 0 Yanıtla
  • serenayss: Yaaaa yapmayın şunu ,Allah hepsinin belasını versin, yaa yok böyle birşey abi yaa..... 18 0 Yanıtla
  • susmaa: Yuce allah dunyayi silkelese de pislikleri sapiklari adi vicdansizlari dokse 15 0 Yanıtla
  • Almina: Küçücük bedenlerden elinizi Çekin artık!!!!! Hayvani duygularınızla yaklaşmayın bu evlatlarımıza... Çocuğunuza merhamet ediniz onlar size emanet diyen peygamberin torunlarıyız biz...ne oldu bize böyle biz ne ara böyle vicdansız ve merhametsiz olduk böyle haberlere benim vicdanım değil ciğerlerim paramparça oluyor yazık çok yazık 11 0 Yanıtla
  • qamil: Bazıların cezasını ahrete bırakmamak lazımm her gün öldürün beni yalvartana kadar cektirmeli 11 0 Yanıtla
  • eda: bu sapkınlık nedir böyle arkadas 8 0 Yanıtla

Advertisement