Düzce Belediyesinden Kardeşlik İftarı - Son Dakika
Yerel

Düzce Belediyesinden Kardeşlik İftarı

Düzce Belediyesinden Kardeşlik İftarı

Düzce Belediyesi önünde düzenlenen “Kardeşlik İftarı” etkinliğine Düzce protokolünün yanı sıra ünlü televizyon programcısı İkbal Gülpınar da katıldı.

03.07.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Belediyesi önünde düzenlenen "Kardeşlik İftarı" etkinliğine Düzce protokolünün yanı sıra ünlü televizyon programcısı İkbal Gülpınar da katıldı.

Tüm Türkiye'de Ramazan'ın 15. Günü belediyeler tarafından eşzamanlı olarak düzenlenen "Kardeşlik İftarı"na Düzceliler de yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda yetimin ağırlandığı davete başta ev sahibi sıfatıyla Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş olmak üzere, Vali Ali Fidan, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Müftüsü Selami Emen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan ve İstanbul Piyale Paşa Camii İmam Hatibi İshak Danış katıldı.

Sakarya Tasavvuf Musikisi Semazen Ekibi'nin Sema gösterisi ile başlayan iftar programı Piyale Paşa Cami İmam Hatibi İshak Danış'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Ezan okunması ile birlikte oruçların açıldığı programda İkbal Gülpınar iftara katılan vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi. İftar programında konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş özellikle kardeşlik değerlerine vurgu yaptı. Başkan Keleş konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi "Başı Rahmet ortası Mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş günleri olan, içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi bulunduran, yine şeytanların zincire vurulduğu cehennemin kapılarının kapatıldığı bu ayda yine sizlerle beraberiz. Tabii ki birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Kardeşlik gecelerine çok ihtiyacımız var. Kardeşlik duygularını geliştirmeye çok ihtiyacımız var. Yine yetim ve öksüz çocuklarımıza sahip çıkmaya, engellilerimize, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya, bu birlik ve beraberliği geliştirmeye çok ihtiyacımız var." - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce Belediyesinden Kardeşlik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement