Düzce'de Savcının Şehit Edilmesine Tepki Eylemi - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Savcının Şehit Edilmesine Tepki Eylemi

Düzce\'de Savcının Şehit Edilmesine Tepki Eylemi

Düzce'de, Adliye binası önünde toplanan Memur-Sen üyeleri ve imam hatip lisesi öğrencileri, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine tepki gösterdi.

01.04.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de, Adliye binası önünde toplanan Memur-Sen üyeleri ve imam hatip lisesi öğrencileri, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine tepki gösterdi.

Düzce Adliyesi önünde toplanan yaklaşık 300 kişi 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı atıp, 'İmam hatipli şehit savcımız', 'Katili biliyoruz', 'Savcı biziz, şehit biziz', 'Savcımız ölümsüzdür' ve 'Hesabı sorulmalı' yazılı dövizler taşıdı. Savcı Kiraz için dualar okundu. Memur-Sen İl Temsilcisi Ömer Faruk Çelebi, Adliye'nin önünde yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Çağlayan Adliyesi'nde iki terörist Gezi olaylarında hayatını kaybeden Berkin Elvan ile ilgili soruşturmayı bahane ederek savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı şehit etti. Aslında bu kurşun bize yani milletimize sıkılmıştır. Eylem esnasında Berkin Elvan'ın sapanla taş atan fotoğrafını da duvara asan teröristler vahşi yüzlerini bir kez daha göstermiş oldular. Berkin Elvan üzerinden siyaset yapmaya devam eden Gezici zihniyet sonunda işi bu ülkenin dürüst bir savcısını şehit etmeye kadar götürdü. Gezi eylemleri esnasında olaylar çıkarıp daha da büyütmek için 'Keşke birkaç ölüm olsa' diyerek kışkırtıcılık yapanların aslında düşündükleri Berkin falan değildi. Onların asıl amacı ülkemizi karıştırmak ve ülkede ki huzur ortamını bozmaktı. Birkaç ağaç için ülkeyi ateşe vermekten çekinmeyen bu zihniyet maalesef milletimizin vicdanını yeniden kanatmıştır. Siz hem 'Katillerin bulunmasını istiyoruz' diyeceksiniz, hem de bu iş için görevlendirilen savcımızı şehit edeceksiniz."

Kalabalık daha sonra dağıldı. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Savcının Şehit Edilmesine Tepki Eylemi - Son Dakika


Advertisement