E.c.a -Serel'in Bayisi Yenilendi - Son Dakika
Ege

E.c.a -Serel'in Bayisi Yenilendi

E.c.a - Serel Markaları ile Türk Yapı ve Isı Sektörünün Öncü ve Yenilikçi Firmalarından Elmor A.ş., İzmir Alsancak Bayisini Yeniledi. Sektör Profesyonelleri ve İş Ortaklarının Ağırlandığı İzmir Alsancak Bayisinde, E.c.a ve Serel'in Tüm Ürün Gamını Bir Arada Görmek Mümkün Olacak.

15.03.2010 01:47

E.C.A- SEREL markaları ile Türk yapı ve ısı sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Elmor A.Ş., İzmir Alsancak bayisini yeniledi. Sektör profesyonelleri ve iş ortaklarının ağırlandığı İzmir Alsancak bayisinde, E.C.A ve SEREL’in tüm ürün gamını bir arada görmek mümkün olacak.

Bayilik önemli

2010 yılında yenilenen ilk bayisiyle tüketicilere ve sektör profesyonellerine daha yakın olmayı hedefleyen Elmor A.Ş, mağazacılık ve bayilik ağını güçlendirme ve perakendecilik alanında büyüme stratejisini 2010 yılında da sürdürecek.

İzmir Alsancak bayisinin yenilenmesi dolayısıyla düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Elmor A.Ş. Genel Müdürü Hakan Günderen, sektör profesyonelleri, mimarlar ve tüm tüketicilerin E.C.A ve SEREL ürünlerine rahat bir ortamda ulaşabilmeleri için bayilik sistemine Elginkan Topluluğu olarak büyük önem verdiklerini belirtti.

Toshiba Estia ile tasarruflu ısın

Burcu TANER/ İZMİR, (DHA)

ISITMA-Soğutma sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Alarko Carrier ile bireysel klimada en çok satışı yakalayan Toshiba, yeni ürünleri olan Toshiba Estia ile iddialı. Estia, kısa zamanda pazar lideri olmayı hedefliyor. Alarko Carrier, Türkiye distribütörü olduğu Toshiba’nın ısıtma sektörüne sunulan ürünü Estia’yı İzmirli tüketicilerle buluşturdu. Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, Toshiba’nın Estia ile ilk defa ısıtma pazarına girdiğini belirterek doğada bulunan ısıyı, binalara aktarmaya yarayan bir sistem olan ‘ısı pompası’ sistemini kullanacaklarını kaydetti. Şahin, Toshiba Estia ile diğer ısıtma sistemlerine göre İstanbul’daki kullanıcıların yüzde 30, İzmir’dekilerin yüzde 34, Antalyalı tüketicilerin ise yüzde 50 tasarruf edebileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ege E.c.a -Serel'in Bayisi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement