Ebeler Haftası - Son Dakika
Yerel

Ebeler Haftası

Ebeler Haftası

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Öztürk, ebelerin toplum içinde saygın bir yer edindiğini ifade etti.

21.04.2014 17:58

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Öztürk, ebelerin toplum içinde saygın bir yer edindiğini ifade etti.

Öztürk, Ebeler Haftası nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, ebelerin meslek hayatları boyunca anneler ile iş birliği içerisinde görev yapan sağlık çalışanları olduğunu belirtti.

Büyük fedakarlıklar göstererek, vatandaşlara en kaliteli ve etkin hizmeti vermeyi amaçlayan ebeleri kutladığını vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti:

"Hayata atılan ilk çığlığa uzanan sıcacık bir el, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, aileye istek ve özlemle beklenen bebeklerimizin katılmasını sağlayan ve bu mucizevi olaya tanıklık etmenin gururunu yaşayan ebelerimiz, bu sebeple toplum içinde saygın bir yer edinmiştir. Büyük fedakarlıklar göstererek, vatandaşlarımıza en kaliteli ve etkin hizmeti vermeyi amaçlayan ebelerimizin bu anlamlı  haftasını en içten dileklerimle kutlar, bu zor ve onurlu görevlerinde sağlık,  huzur ve başarı dilerim." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ebeler Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement